Otteluennakko: Mäntyharjulaiset saapuvat Ravilinnaan

09.11.2023

Kyljykset kohtaavat tulevana lauantaina kotipyhätössä Mäntyharjun Virkistyksen. Mäntyharju on saalistanut viidestä ottelusta yhden voiton ja neljä tappiota. Kyljyksillä kasassa on neljä voittoa ja yksi tappio. Kyljyksillä pisteitä on 12, ja Mäntyharjulla 3 pistettä. Viime kierroksella Mäntyharju kukisti SB Heinolan kotona luvuin 7-1. Kyljykset sen sijaan taipuivat TT Starsille Savonlinnassa luvuin 5-2.


Tilastoja katsottaessa Kyljykset on tehnyt alkukaudella maaleja 7,8 maalin keskiarvolla vastaavasti MäVi on saanut pallon maaliin 4,2 keskiarvolla. Tehtyjä maaleja Kyljyksillä on 39 ja MäVillä 21 maalia. Päästettyjä Kyljyksillä on 21 maalia ja MäVillä 33 maalia.


MäVin pistepörssin kärkimiehiä ovat Atte Kuhanen (4+2) & Juuso Ylinen (4+2). Kyljysten kärkikaksikkona tällä hetkellä viilettää Nuutti Ikonen (9+3) & Lauri Turunen (8+9). Turunen johtaa koko sarjan pistepörssiä, vaikka viime ottelukierros jäi välistä.


– Mäntyharju on pelannut tuloksellisesti alkukauden heikosti. Viime kierroksella joukkue näytti jo heräämisen merkkejä kaatamalla SB Heinolan kotona luvuin 7-1. Tarkkana täytyy olla lauantaina, kyllä kaveri pelata osaa, kommentoi hyökkääjä Eero Haapaniemi.


Kotijoukkue lähtee lauantaina kampeamaan takaisin voittojen tielle


-Moni alkukauden avainpelaaja oli poissa Savonlinnan reissulta, mikä sekoitti kentällisiä jonkin verran verrattuna alkukauden neljään ensimmäiseen peliin. Lauantaina rosteri näyttää jälleen alkukauden tapaiselta ja treeniviikko on ollut ehjä. Savonlinnan reissu antoi monelle pelaajalle näytönpaikkoja, jotka moni käytti hyvin hyödyksi, vaikka tappion kanssa lähdettiin kotimatkalle, kertoo peluuttaja Eemeli Lehtinen.


Tulethan lauantaina ajoissa hallille. Ottelun toisella erätauolla katsojat kisailevat tarkkuusheiton äärellä totutulla kaavalla. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan juniorit. Kahviossa jälleen monipuolinen kattaus. Tarjolla mm. Kulman Elintarvikkeen, Ruisranteen, Naapantuuran ja K-market Kuusankoski, Koria ja Valtakadun tuotteita sekä Kyljysten fanituotteita. Kahviossa korttimaksut onnistuvat. Kausikortteja ostettavissa lipunmyynnistä.

Kyljysten tuorein fanituote tilaus lähtee liikkeelle ensi maanantaina. Tilauksia voi tehdä sunnuntaihin 12.11 asti.


Kyljykset järjestää fanimatkan Heinolaan lauantaina 18.11. Bussikuljetus lähtee Kausalan torilta noin klo 15.30. Ottelu Heinolassa alkaa kello 17.00. Kuljetuksen hinta 5€. Ottelulippu maksaa 5€ / 3€. Matka toteutuu, jos lähtijöitä on 20 henkilöä. Ilmoittautumiset TO 16.11. mennessä. Ilmoittautua voit tulevassa kotipelissä, somessa tai kotisivujen kautta.


Seuraa heitä:

#83 Jari Lassila


– Kapteeni Lassilan alkukausi on ollut rikkonainen, mutta esitykset treeneissä ovat olleet vakuuttavia. Avautuuko kapteenin hanat?


Kyljykset – Mäntyharjun Virkistys lauantaina 11.11.. klo 17.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.


Otteluisäntänä Valtarin apteekki

www./valtarinapteekki.hyma.fi/


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.