GOLF 

KUKA ON VUODEN 2022 golfmestari?

Iitin Pallo-68 ratkoo seuran sisäisen golfmestaruuden heinäkuussa.

Kisan toinen kierros pelataan Iitti Golfissa pe 29.7. järjestettävän Hartwall Novelle Open kisan yhteydessä. Kierros pelataan yhteislähtönä alkaen klo 10. Jos seuran jäsenillä ei ole mahdollisuutta osallistua em. avoimeen kisaan, niin saman päivän iltana on vielä tilaisuus olla mukana mittelemässä seuran mestaruudesta. Pitää vain varata aika Iitti Golfista ja ottaa mukaan luotettava merkkaaja sekä toimittaa tulos kilpailun järjestäjälle. Mestaruus ratkaistaan kahden kierroksen tuloksella kuten viime vuonna. Seuran jäsenet pelaavat oma-aloitteisesti ensimmäisen kierroksen 23.-27. heinäkuuta välisenä aikana. Valitun kierroksen aloittaminen ja tulos on ilmoitettava kisan järjestäjälle. Naiset pelaavat punaisilta ja miehet keltaisilla tiiboxeilta. Naiset saavat ensimmäisellä kierroksella avata väylällä 16 kaikkein lähimmästä tiiboxista, vaikka siinä ei olisi punaisia merkkejä. Pelimuotona on lyöntipeli, jossa kahden kierroksen scratch tulos ratkaisee mestaruuden. Kilpailussa on varattu palkintoja myös hcp-tuloksille.

Tulokset julkaistaan ja palkinnot jaetaan Pub & Pizzeria Mestassa 29.7. illan hämärtyessä.

Kilpailu on seuran jäsenille, jotka ovat vuoden 2022 Iitin Pallon jäsenmaksun suorittaneet. Jäsenyyden pystyt hankkimaan kotisivujen kautta täyttämällä jäsenhakemuksen. www.iitinpallo68.com

Ilmoittautuminen tapahtuu, kun ensimmäinen kierros on alkamassa. Ilmottautumiset ja tulokset kilpailutuomarin sähköpostiin tai Whatsapp. 

Kilpailun tuomari:
Esa Lavonen
0400525370
esa.lavonen@co.inet.fi

Motomestan loppukilpailu tarjosi hienon loppuhuipentuma kesälle

Pokaaleja tänä kesänä pääsivät nostelemaan Mauri Mikkonen & Raimo Salo!


Kyljysten golfkauden päätös

Iitin golfseura järjesti syksyn lyöntipelikisan Niskaportissa. Parhaan scratch-tuloksen pelasi Koskigolfin Santtu Eloranta, joka taisteli tuulisissa oloissa erinomaisesti 75 lyöntiä. Tasoituksellisen ( 0-15 ) sarjan voiton golfasi Muuramen golfseuran Samuli Grönfors nettotuloksella 70. Toiseksi sijoittui Porrassalmen golfin Kyösti Ollikainen samalla tuloksella. Iitin golfseuran Arto Mäkipaakkanen ja Raimo Salo olivat seuraavina tuloksella 71 lyöntiä. Toisen tasoituksellisen ( 15,1-36 ) sarjan voittaja oli Koskigolfin Matias Palm nettotuloksella 70 lyöntiä ja toinen oli Vierumäen golfseuran Ari-Pekka Tiusanen 71 lyöntiä.

Iitin Pallo-68 mestaruuskisan toinen kierros pelattiin tämän kilpailun yhteydessä. Jo ensimmäisellä kierroksella Mauri Mikkonen oli nakuttanut hyvän tuloksen 78 lyöntiä ja sama tahti jatkui Niskaportin tuulessa. Yhteistulos 158 riitti selvään voittoon ja sillä kiertopalkinto matkaan. Toiseksi sijoittui Marko Honkanen 165 lyöntiä ja kolmanneksi Raimo Salo tuloksella 166. Hyvällä tuloksella 169 lyöntiä Arto Mäkipaakkanen jätettiin tässä kahden kierroksen kisassa neljänneksi.

Kyljysten viikkokisa saatiin myös päätökseen. Kilpailu sisälsi seitsemän osakilpailua ja finaalin, jossa jaettiin kaksinkertaiset pisteet. Finaalikierros ratkaisi dramaattisesti kiertopalkinnon kohtalon. Henri Haapaniemi, joka oli johtanut kokonaiskilpailua kesän ajan ei säilyttänyt asemiaan vaan putosi toiseksi pisteen erolla; Henrin lopullinen pistemäärä 55. Voittajaksi nousi Raimo Salo finaalin kolmannella sijallaan kooten yhteispisteet 56. Huiman nousun teki myös Matias Palm, joka nousi finaalivoitollaan kokonaiskilpailun kolmanneksi pistein 51.

Seuraavina olivat Arto Mäkipaakkanen 47, Marko Honkanen 45, Elmo Lavonen 36 ja Esa Lavonen 35. Kausi oli pitkä ja vaihteleva; osakilpailuvoittajia oli kuusi ja ainoastaan Henri Haapaniemi ylsi kahteen voittoon. Osakilpailut pelattiin erilaisin pelimuodoin, mikä mahdollisti eri pelaajien menestymisen ja pisteiden hajaantumisen. Iitin Pallo-68 ry:n tavoitteena on jatkossakin tukea monia palloilulajeja ja golf on yksi niistä.

Kyljykset kiittäävät kaikkia viikkokisan yhteistyökumppaneita & pelaajia!


Viikkokisan tilanne painikkeesta pääset näkemään lopulliset sarjataulukot

Kyljysten Viikkokisan finaali -Motomesta / Syksyn Lyöntipeli Open

Kyljysten Viikkokisan finaalia isännöi Motomesta. Motomestan kilpailu pelataan lauantaina 4.9.

Kilpailumuotona HCP-lyöntipeli, miehet keltainen tee ja naiset punainen tee. Kyljysten järjestämän viikkokilpailufinaalin yhteydessä pelataan samalla Iitin Pallo-68:n mestaruuskilpailun toinen kierros (SCR 2/2) sekä kaikille avoin Syksyn Lyöntipeli Open.

Ilmoittaudu mukaan Iitti Golfin NextGolfista tai olemalla suoraan yhteydessä Iitti Golfin caddiemasteriin. Kyljykset huomioivat Viikkokisa finaalin sekä seuran mestaruuskilpailuun osallistuvat pelaajat itsenäisesti kilpailuun ilmoittautuneiden joukosta. Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 2.9. klo 12 asti.

Kyljykset palkitsevat lahjakortein sekä tuotepalkinnoin kolme parasta ja parhaan SCR -tuloksen yhteistyössä Iitti Golf:n kanssa.

Erikoiskilpailuna lähimmäs lippua sekä pisin drive.

KILPAILUN HINTA: 

10 € IGS KAUSIPELIOIKEUS / 10€ + 30€ GREEN FEE MUUT

Kyljysten palkintojenjakotilaisuus järjestetään yhteistyökumppani Motomestan tiloissa heti kilpailun päätyttyä osoitteessa Kymentie 538, 47400 Kausala.

Motomestassa palkitaan viikkokilpailun voittaja, seuran mestari ja erikoiskilpailuiden voittajat sekä jaetaan arvontapalkintoja paikallaolijoiden kesken. Arvontapalkinnot lahjoittavat viikkokilpailuiden yhteistyökumppanit: Arvolista, AutoVode, BrodeeShop, Iitin Isännöinti, Kausalan Kiinteistö- ja Siivouspalvelu, Kausalan Tapetti ja Väri, Kulman Elintarvike, Matkakeidas Kausala sekä MotoMesta.

KausKis - Viikkokisassa Henri Haapaniemi ylivoimainen ykkönen

Henri Haapaniemi nappasi 6. Viikkokilpailun voiton hurjalla 42PB tuloksella!
Arvontapalkinnon Kyljysten järjestämässä golf -viikkokisassa nappasi Marko Honkanen!
Viikkokisassa on nyt pelattu kuusi osakilpailua. Kyljysten järjestämä kisasarja huipentuu 4.9, kun Kyljykset järjestävät finaalitapahtuman yhteistyössä Iitin Golfseuran kanssa.
Finaalitapahtuman yhteydessä pelataan myös avoin kilpailu, johon kaikki ovat tervetulleita.
Finaalikilpailun lisätiedot osoitteesta https://www.iitinpallo68.com/golf/
Nähdään lauantaina 4.9!

Katso tarkemmat tulokset Viikkokisan tilanne -välilehdeltä!

Kyljykset (Iitin Pallo -68 RY) pyrkii kehittämään erilaisten pallopelien harrastamista Iitissä.

Visionamme on, että aikaisemmin salibandyn parista tunnettu Kyljykset ja katto-organisaatio Iitin Pallo-68 ry, tulee tulevaisuudessa kehittämään toimintaansa monipuoliseksi harraste- ja kilpailutoiminnaksi erilaisten palloilulajien parissa. 

Nähdään erilaisten pallopelien parissa!

Lähtölaukaisijana toiminnan laajentumiselle toimii Kyljysten GOLF -VIIKKOKILPAILU, joka kilpaillaan Iitin Niskaportin Golfkentällä, pelikauden 2021 aikana. Tarkoituksena on tarjota myöhemmin kesällä toimintaa mm. Kyljys Open -tennisturnauksella, josta tulemme tiedottamaan lähiaikoina.

Vaikka tavoitteemme ovat korkealla, on matkamme vielä alkutekijöissä. Toivomme myötämielestä suhtautumista sekä kehityskelpoista keskustelua, mikäli koette harrastus- & kilpailutoiminnan tarvitsevan kehitystä. 

Nähdään erilaisten pallopelien parissa!

- Kyljykset