PADEL TENNIS SULKAPALLO

Padelin alkeiskursseja ja valmennusryhmiä Iitissä

Kyljykset järjestää ensi viikosta (viikko 25) alkaen padelin alkeiskursseja sekä ohjattuja harjoituksia Ravilinnan uudella ulkokentällä. Ilmoittautumiset www.iitinpallo68.com tai yhteyshenkilölle.

Ilmoittautumaan:

ALKEISKURSSI 15€ / hlö

Alkeiskurssi sisältää tutustumisen padelin saloihin. Padel alkeissa käydään läpi padelin perustekniikoita, sääntöjä ja taktiikkaa. Alkeiskurssi kestää 1,5 tuntia. Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa. Kurssien toteutuminen vaatii neljä osallistujaa. Kurssi sisältää valmennuksen, pallot ja vuokramailat kurssin ajaksi, joten et tarvitse vielä omia pelivälineitä. Kurssille voi osallistua vaikkei olisi padelkokemusta lainkaan, mutta myös kokeneemmat pelaajat hyötyvät paljon perustekniikoiden läpikäymisestä.

HARRASTERYHMÄT 15€ / hlö

Järjestämme ohjattuja ryhmiä, jossa treenataan padelin eri osa-alueita. Harrasteryhmät soveltuvat kaiken tasoisille pelaajille, joilla on jo kokemusta lajista. Harrasteryhmän toteutuminen vaatii neljä osallistujaa. Harjoituskerran hintaan kuuluu mailat ja pallot.

KAVERIKURSSI 15€ / hlö

Kerää kokoon kaveri-, työ- tai perheporukkasi (max. 4hlö) ja varaa aika padel alkeiskurssille tai harjoituksiin. Sovimme kurssin teidän aikataulujen mukaisesti. Padel alkeissa käydään läpi padelin perustekniikoita, sääntöjä ja taktiikkaa. Alkeiskurssi kestää 1,5 tuntia. Kurssi sisältää valmennuksen, pallot ja vuokramailat kurssin ajaksi. Voimme pitää teille myös laajemman alkeiskurssin, joka kestää 2 tuntia, tällöin hinta on 20€ / hlö. Voit varata kursseja ja harjoituksia suoraan yhteyshenkilön kautta, jos sinulla on valmis ryhmä. Kursseja voi varata myös kahdelle tai kolmelle hengelle. Huom. hinta on tällöin per henkilö korkeampi.

VALMENTAJA

Kurssien ja ryhmien valmentajana toimii koulutettu padelvalmentaja Mari Rantalainen.

YHTEYSHENKILÖ

Henri Haapaniemi henri_haapaniemi@hotmail.com

Puh. 0400441375

KYLJYKSET PADEL ENSIMMÄISTÄ KERTAA TOSITOIMISSA!

Veikon Kone Open tarjosi jälleen Kyljysshown!

Kyljykset matkasivat Easy Padel Oy :ssa järjestettyyn turnaukseen kahden joukkueen voimin, josta tuliaisina oli Miesten kilpasarjan voitto! Tiensä voittoon raivasi Kyljysten 1. joukkue Matias Palm / Janne Grönlund! Onnea kaksikolle ja suuret kiitokset Easy Padel Oy hienosti järjestetystä turnauksesta!

Kuvassa Kyljykset Padel 1. Matias Palm & Janne Grönlund

Kuvassa Henri Haapaniemi, Matias Palm, Janne Grönlund & Tommi Taimisto

KYLJYSTEN JÄRJESTÄMÄ TENNISTURNAUS PELATTIIN HEINÄKUUN HELTEESSÄ!

Kyljysten tennisturnauksen vuonna 2021 voitti Marko Eklund!

Turnaus oli Iitin kunnan epävirallinen mestaruuskilpailu. Marko kukisti finaalissa Kimmo Lintukankaan huikean trillerin jälkeen lukemin 2-0.

Kyljykset kiittävät kaikkia osallistujia, katsojia ja tapahtuman tukijoita:

K-Market Tiltuntori

Iitin kunta

Taksi M & N Koskinen


TENNISTURNAUKSEN MATERIAALIT

KYLJYKSET PADEL-, TENNIS- JA SULKAPALLOJAOSTO

Iitin Pallo-68 ry on viime hallituksen kokouksessaan perustanut seuralle padel-, tennis- ja sulkapallojaoston.

Jaosto kantaa nimeä Kyljykset padel-, tennis- ja sulkapallo. Alunperin Kyljykset ovat vieneet eteenpäin Iitissä salibandytoimintaa, mutta nyt on tullut aika laajentaa toimintaa yleisseuran periaatteiden mukaisesti. Iitin Pallo-68 ry:n tavoite on edistää kuntoliikunnan harrastamista Iitissä. Uuden jaoston tavoitteena on saada alulle kilpailutoimintaa näissä lajeissa. Ensi kesälle jaosto on suunnitellut avointa tennisturnausta, josta tiedotetaan myöhemmin lisää. Jaosto haluaa olla myös mukana rakentamassa Iittiin padel-toimintaa yhdessä Iitin kunnan kanssa.

Näin alkuun jaostoon on nimetty Henri Haapaniemi, Tommi Taimisto, Antti Koskinen, Esa Lavonen, Janne Grönlund ja Matias Palm. Jaoston kokoonpanoa täydennetään mahdollisesti myöhemmin. Iitin Pallo-68 ry toivottaa kaikki näiden lajien ystävät tervetulleeksi osaksi toimintaa.

Muista seurata Kyljysten aktiivista toimintaa Facebookissa ja Instagramissa.