PADELKURSSIT & -RYHMÄT

Padel kursseille ja ryhmiin ilmoittautuminen


Tällä sivulla pääset ilmoittautumaan padelkursseille ja ryhmiin. Ilmoittautumisen alapuolella löydät tiedot saatavilla olevista kurssi- ja ryhmävaihtoehdoista. RYHMIEN TILANTEET PÄIVITETTY 9.6.2024 KLO 7:00.

PADELIN VALMENNUSTA JA ALKEISKURSSEJA IITISSÄ 

Kyljykset järjestää padelin alkeiskursseja sekä ohjattuja harjoituksia Ravilinnan uudella ulkokentällä. Ilmoittautumiset www.iitinpallo68.fi/padel tai yhteyshenkilölle. 


ALKEISKURSSI 15€ / hlö 

Alkeiskurssi sisältää tutustumisen padelin saloihin. Padel alkeissa käydään läpi padelin perustekniikoita, sääntöjä ja taktiikkaa. Alkeiskurssi kestää 1,5 tuntia. Yhdelle kurssille mahtuu neljä osallistujaa. Kurssien toteutuminen vaatii kolme osallistujaa. Kurssi sisältää valmennuksen, pallot ja vuokramailat kurssin ajaksi, joten et tarvitse vielä omia pelivälineitä. Kurssille voi osallistua vaikkei olisi padelkokemusta lainkaan, mutta myös kokeneemmat pelaajat hyötyvät paljon perustekniikoiden läpikäymisestä. 


HARRASTERYHMÄT 15€ / hlö 

Järjestämme ohjattuja ryhmiä, jossa treenataan padelin eri osa-alueita. Harrasteryhmät soveltuvat kaiken tasoisille pelaajille, joilla on jo kokemusta lajista. Harrasteryhmän toteutuminen vaatii neljä osallistujaa. Harjoituskerran hintaan kuuluu mailat ja pallot. 


KAVERIKURSSI 15€ / hlö 

Kerää kokoon kaveri-, työ- tai perheporukkasi (suositus 4hlö) ja varaa aika padel alkeiskurssille tai harjoituksiin. Sovimme kurssin teidän aikataulujen mukaisesti. Padel alkeissa käydään läpi padelin perustekniikoita, sääntöjä ja taktiikkaa. Alkeiskurssi kestää 1,5 tuntia. Kurssi sisältää valmennuksen, pallot ja vuokramailat kurssin ajaksi. Voimme pitää teille myös laajemman alkeiskurssin, joka kestää 2 tuntia, tällöin hinta on 20€ / hlö. Voit varata kursseja ja harjoituksia suoraan yhteyshenkilön kautta, jos sinulla on valmis ryhmä. Kursseja voi varata myös kahdelle tai kolmelle hengelle. Huom. hinta on tällöin per henkilö korkeampi. 1,5 tunnin hinta on 60 euroa.


VALMENTAJA 

Kurssien ja ryhmien valmentajana toimii koulutettu padelvalmentaja Mari Rantalainen. 


MAKSU

Kurssi tai harrasteryhmä maksu suoritetaan, joko käteisellä tai seuran tilille FI89 5069 0120 0573 82 (Iitin Pallo)


YHTEYSHENKILÖ

Henri Haapaniemi puh 0400441375 henri_haapaniemi@hotmail.com