Edustusjoukkueen kapteenisto on julkaistu!

27.09.2022

Kauden alku on aivan nurkan takana ja siksi onkin aika julkaista Kyljysten kapteenisto 2022-23. Kyljysten uutena kapteenina toimii - Jari Lassila! Pelikentillä jo useamman vuoden viihtynyt Jari tuo kapteenistoon kaivattua kokemusta ja tietotaitoa. Jari on kuulunut iittiläisen salibandyn vakiokasvoihin jo yli 10 vuoden ajan.

"Kunnia asia olla tämän yhteisön kapteeni tulevalla kaudella. Joukkue on tehnyt hyvin hommia kesällä ja alkusyksystä. Odotan mielenkiinnolla alkavaa kautta" kommentoi kapteeni Lassila.

Joukkueen varakapteeneiksi valittiiin Lauri Turunen (vas.), Korian Klubista siirtynyt Ville Ala-Outinen (oik.) ja vahvaa iittiläisyyttä edustava Heikki Laiho. (puuttuu kuvasta)

Jokainen kapteenistoon valittu pelaaja tuo erilaista johtajuutta joukkueeseen. Näiden valittujen pelaajien ulkopuoleltakin joukkueesta löytyy tärkeätä johtajuutta, mutta nämä kapteenistoon valitut pelaajat ovat ne, jotka ajavat joukkueen sisältä laivaa haluttuun suuntaan ja huolehtivat siitä, että purjeet on ylhäällä, kun se hetki on.

Eetu Järvi

#yhteisö #joukkue #urheiluseura #salibandy #kyljykset #iitti