Iitin Pallo jatkaa voittojen tiellä

23.07.2022

Iitin Pallon kauden viides jalkapallon 6-divisioonan ottelu pelattiin 10.6 kello 18.30 Ravilinnan nurmella, kun Iitin Pallo vieraaksi saapui HP-47 Heinolasta. Kotijoukkue sai jalkeille hyvän kokoisen rosterin, ja tällä kertaa ei uusia kasvoja kokoonpanossa nähty.


Ottelu alkoi Iitin Pallon hallitessa pelitapahtumia. Vain neljä minuuttia oli kulunut, kun Juuso Suotulan keskitys päätyi hieman onnekkaasti maalin takakulmaan vierasjoukkueen maalivahdin seikkailessa maaliltaan. Tästä vain hetki, kun kotijoukkue vyörytti jälleen. Hyvän hyökkäyksen jälkeen kulmapotku, josta Harri Kauppinen pääsi puskemaan, mutta pallo päätyi kotijoukkueen harmiksi ainoastaan ylärimaan. Ensimmäinen puoliaika jatkui kotijoukkueen täydessä hallinnassa, eikä vierasjoukkue HP-47 löytänyt keinoja Iitin Pallon jatkuvien hyökkäyksien puolustamiseen. 24 peliminuutin kohdalla kotijoukkue pääsi iskemään illan toisen osuman. Tuomas Makkosen loistava syöttö löysi boxin rajalla odottaneen Harri Kauppisen, ja tämä laukoi pallon varmasti takakulmaan. Ensimmäisellä puoliskolla ei enempää tilanteita nähty. Tauolle mentiin Iitin Pallon vakuuttavassa 2-0 johdossa.


Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen puoliaika jäi, HP-47 oli täysin aseeton kotijoukkueen pyörityksen keskellä. Noin 10 minuuttia oli ehditty pelata, kun kotijoukkue pääsi yrittämään maalia vaarallisesti. Severi Porevesi vapautettiin tikkaamaan oikealta laidalta, ja hänen loistava keskityksensä löysi maalilta nälkäisen Harri Kauppisen, mutta tämän pusku meni vain vähän ohi maalista. Pari minuuttia tästä ja taas tuli kotijoukkue, Teemu Pienmunteen hassutteli ohi vierasjoukkueen puolustuksen, mutta vieraiden maalivahdin upea torjunta esti Iitin Pallon siirtymästä 3-0 johtoon ottelussa. Kotijoukkue painosti hienosti loppuun asti, mutta enempää maaleja ei ottelussa nähty vierasjoukkueen maalivahdin hienojen torjuntojen ansiosta.


Iitin Pallolle ottelusta voitto, ja näin se jatkaa kolmen ottelun voittoputkessa. Kotijoukkueen parhaana palkittiin upeasti laitapakkina pelannut Juuso Suotula. Vastustajalta erityismaininna saa 73-vuotias Heikki Räisänen. Iitin Pallon seuraava peli pelataan 22.6 Haminassa, kun vastaan asettuu HaPK edustus/2. Kotijoukkue kiittää paikalle saapunutta yleisöä.