Iitin Pallo lähtee haastajana PoPo:n kimppuun

24.08.2022
Iitin Pallon ottelut jatkuvat perjantaina, kun Ravilinnan viheriölle vastaan asettuu kotkalainen PoPo. PoPo majailee tällä hetkellä sarjataulokossa toisena pykälän verran iittiläisten yläpuolella, joten kiihkeä kärkikamppailu sarjapisteistä on luvassa.
Kotkalaisnippu on jo vuosia kuulunut sarjan ehdottomiin kestomenestyjiin. Joukkueen miehistöstä löytyy runsaasti kokemusta myös Suomen ylimmiltä sarjatasoilta; kiintotähtenä 124 Veikkausliigaottelua urallaan KooTeePee:ssä, MyPa:ssa ja KuPS:ssa pelannut Juho Nykänen. Kotijoukkueen puolustuksella tulleekin olemaan täysi iltapuhde jo 9 maalia tällä kaudella viimeistelleen Nykäsen pimentämisessä.

 

Kauden edetessä syksyyn ja pelaajien siviilikiireiden painaessa päälle on myös Iitin Pallo ollut pakotettuna etsimään siirtomarkkinoilta vahvistuksia. Ensiesiintymisensä punanutuissa tuleekin perjantaina tekemään 24 ottelua kausina 2020 ja 2021 Ykkösessä MyPa:ssa pelannut Joakim Lindberg. Kouvolalaisen jalkapallokoulun kasvatti "Jokke" tuo kaivattua laatua ja rauhallisuutta Iitin Pallon keskikentälle.