Iitin Pallolle kaksi makeaa voittoa kotona - Joukkue nousi sarjakärkeen!

03.07.2023
𝐈𝐢𝐭𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐥𝐥𝐨 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐚𝐚𝐧 𝐯𝐨𝐢𝐭𝐭𝐨𝐨𝐧! - 𝐊𝐨𝐥𝐦𝐞 𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭𝐭𝐢𝐚 𝐅𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠𝐨 𝐩𝐞𝐥𝐢𝐬𝐭ä


Perjantai-illan helteinen keli helli erityisesti kotijoukkuetta. Iitin Pallo marssi murskavoittoon Lahtelaisesta Flamingo Unitedista. Ottelu päättyi lukemiin 5-1. Ottelun parhaana palkittiin kolmesti maalannut Harri Kauppinen.


𝐌𝐚𝐚𝐥𝐢𝐧𝐭𝐞𝐤𝐨 𝐨𝐥𝐢 𝐫𝐢𝐢𝐭𝐭ä𝐯ä𝐧 𝐭𝐞𝐡𝐨𝐤𝐚𝐬𝐭𝐚
Iitti onnistui maalinteossa kiitettävät viisi kertaa, joka on tämän kauden suurin maalimäärä yhdessä ottelussa. Maalinteossa onnistuivat Kauppinen, Porevesi ja Heikkilä. Iitti iski ensimmäisen kahdeksan ottelun aikana 15 maalia ja päästi 11 maalia.


𝐏𝐞𝐥𝐚𝐚𝐦𝐢𝐧𝐞𝐧 𝐨𝐧 𝐤𝐮𝐫𝐢𝐧𝐚𝐥𝐚𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐣𝐚 𝐭𝐮𝐥𝐨𝐤𝐬𝐞𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚
Iitin Pallon viimeaikainen pelaaminen on ollut alkukautta hallitumpaa ja tuloksellisempaa. Pistetilille on viimeisessä viidessä ottelussa karttunut mukavat 13 pistettä. Viime kauden raadollinen pelityyli on alkanut näkymään ensimmäisten otteluiden jälkeen.


𝐓𝐨𝐢𝐬𝐞𝐥𝐭𝐚 𝐬𝐢𝐣𝐚𝐥𝐭𝐚 𝐯𝐢𝐢𝐦𝐞𝐢𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐨𝐥𝐢𝐤𝐤𝐚𝐚𝐥𝐥𝐞
Runkosarjaa on takana kahdeksan ottelua. Runkosarjassa pelataan yhteensä 16 ottelua. Iitin Pallo keräsi ensimmäisen puoliskon aikana 16 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukossa sijalle 2. Kärkipaikkaa pitävään Heinolaan on eroa ainoastaan yksi piste. Useampi joukkue vaanii muutaman pisteen päässä kärkikaksikosta. Iitin Pallon saldo kahdeksasta ottelusta oli viisi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.


Iitin Pallon seuraava ottelu pelataan huomenna maanantaina 3.7., kun FC Loviisa/2 saapuu Ravilinnan nurmikentälle. Ottelu alkaa klo 18.30. Tervetuloa viihtymään.

#urheiluseura #yhteisö #joukkue #kyljykset #iitinpallo #jalkapallo #iitti


𝐈𝐢𝐭𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐥𝐥𝐨 𝐤𝐚𝐚𝐭𝐨𝐢 𝐅𝐂 𝐋𝐨𝐯𝐢𝐢𝐬𝐚/𝟐 𝐭𝐲𝐥𝐲𝐢𝐧 𝐥𝐮𝐤𝐞𝐦𝐢𝐧! - 𝐊𝐨𝐥𝐦𝐞 𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭𝐭𝐢𝐚 𝐅𝐂 𝐋𝐨𝐯𝐢𝐢𝐬𝐚/𝟐 𝐩𝐞𝐥𝐢𝐬𝐭ä


Maanantai-illan taisto FC Loviisa/2 vastaan oli kotijoukkueelta pirteä esitys. Iitin Pallo voitti ottelun lukemin 3-0. Kotijoukkueen parhaana palkittiin hyökkääjät Eemeli Talja ja Niki Koskinen.

𝐌𝐚𝐚𝐥𝐢𝐯𝐚𝐡𝐭𝐢 𝐄𝐞𝐦𝐞𝐥𝐢 𝐋𝐞𝐡𝐭𝐢𝐬𝐞𝐧 𝐣𝐨𝐡𝐭𝐚𝐦𝐚 𝐚𝐥𝐚𝐤𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐢𝐢

Lehtisen johtama alakerta on saanut pelin juonesta kiinni. Viimeisen kuuden pelin aikana Iitti on päästänyt vain neljä maalia. Tehtyjä maaleja sen sijaan on 15 maalin verran. Alakertaa ovat miehittäneet pääasiassa viime aikoina Lehtisen lisäksi Jerry Kero, Henri Haapaniemi, Lauri Turunen, Eero Heino, Jesse Koskinen ja Samuli Lehtinen.

𝐓𝐨𝐦𝐦𝐢 𝐓𝐚𝐢𝐦𝐢𝐬𝐭𝐨, 𝐌𝐚𝐭𝐢𝐚𝐬 𝐏𝐚𝐥𝐦 𝐣𝐚 𝐊𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚 𝐇𝐞𝐢𝐤𝐤𝐢𝐥ä 𝐡𝐲𝐯ä𝐥𝐥ä 𝐩𝐞𝐥𝐢𝐩ää𝐥𝐥ä

Keskikentän kolmikko Taimisto, Palm ja Heikkilä esittivät Loviisaa vastaan hyviä otteita. Monipuoliset ratkaisut ja kaksinkamppailuiden voittoprosentti olivat korkealla tasolla.

𝐈𝐢𝐭𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐥𝐥𝐨 𝐬𝐢𝐢𝐫𝐭𝐲𝐢 𝐬𝐚𝐫𝐣𝐚𝐤ä𝐫𝐤𝐞𝐞𝐧

Iitin Pallo nousi Loviisa voitolla sarjakärkeen. Toisella sijalla vaanii kuitenkin kahden pisteen päässä Heinola, joka on kerännyt 17 pistettä kahdeksasta ottelusta. Iitin Pallo on pelannut yhden ottelun enemmän. Voitosta ansaitsee kolme pistettä ja tasapelistä pisteen.

Iitti siirtyi Loviisa ottelun jälkeen viettämään Palloliiton "kesätaukoa", joka kestää Iitin kohdalla 11.8. asti. Tällöin Iitti kohtaa aiemmin mainitun Heinolan vieraskentällä. Tätä ennen on kuitenkin mahdollisesti ohjelmassa ystävyysottelu Korian Klubin joukkuetta vastaan viime vuotisen tapaan. Ottelun toteutumisesta tiedotamme myöhemmin.

#urheiluseura #yhteisö #joukkue #kyljykset #iitinpallo #jalkapallo