Iitin Pallolle kauden avausvoitto - Kolme pointtia LIK pelistä

13.05.2023

Perjantai-illan kamppailu kotoisalla Ravilinnan nurmikentällä LIK vastaan oli kotijoukkueelta vahva esitys. Iitin Pallo voitti ottelun lukemin 2-0.

Kotijoukkueelta vahva aloitus otteluun

Ottelun avausminuutit olivat kotijoukkueelta väkevää tekemistä. Kotijoukkue iski pallon maaliin kahdesti, kun ottelua oli pelattu alle 10 minuuttia. Seuraavilla minuuteilla kotijoukkue tärisytteli LIK:n maalin tolppia.

Puolustus piti Liljendalin nollilla

Liljendal koitti murtaa kotijoukkueen puolustusta heittämällä juoksupalloja toppareiden taakse.

Kotijoukkueen puolustus kuitenkin voitti nämä juoksukilpailut tyylikkäästi. Puolustuksessa operoivat LIK vastaan Lauri Kokko, Henri Haapaniemi, Samuli Lehtinen ja Eero Heino.

Pienmunteen johtama hyökkäys näytti heräämisen merkkejä

Teemu Pienmunteen kaksi maalia siivittivät kotijoukkueen voittoon Liljendalista. Kotijoukkueella oli paikat useampaan maaliin. Vahvemmalla ja onnekkaammalla viimeistelyllä lukemat taululla olisivat voineet olla selkeästi tylymmät.

Iitin Pallo matkaa ensi maanantaina Nastolaan, jossa vastaan asettuu Naseva. Seuraava kotipeli on vuorossa perjantaina 26.5.