Iitin Pallolle tappio Karhulassa

16.08.2022
Tiistaina 16.8. Iitin Pallo matkasi kauden yhdenteentoista jalkapallon 6-divisioonan pelissään Karhulan Poikien vieraaksi.

Alkuminuuteista lähtien peli oli hyvin tarkkaa, ja ottelutapahtumat pysyivät tasaisina. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta maaleja ei nähty. Noin 20 minuutin kohdalla pääsi vastustaja murtautumaan vieraiden puolustuksen läpi, mutta maalivahti Eemeli Lehtisen upea torjunta piti pelin 0-0 tilanteessa. Ensimmäisen puoliskon loppupuolella nähtiin Iitin Pallon paras maalintekopaikka. Jesse Koskisen kulmapotku löysi takatolpalle nousseen Harri Kauppisen. Pallo kuitenkin niukasti yli maalin. Enempää tilanteita ei nähty ja puoliajalle mentiin tiukassa 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi; molemmilla joukkueilla maalintekoa yrityksiä, mutta viimeinen sinetti uupui. Ajoittain peli puutui keskikentälle, jossa pallon omistaja vaihtui tiuhaan tahtiin. 61. minuutilla alkoi tapahtua. Vierasjoukkue Iitti murtautui KarPon keskikentän läpi. Palloa koitettiin pelata ilmassa maalille, mutta pallo osui kotijoukkueen pelaajan käteen 16 metrin sisällä. Tuomari ei kuitenkaan tätä nähnyt. Tämä aiheutti kentällä valtavia tunteiden purkauksia. Eikä aikaakaan, kun kotijoukkue pääsee jälkitilanteesta heittämään pallon Iitin puolustuslinjan taakse, josta kotijoukkueen hyökkääjä nostaa ensin pallon ylärimaan. Ylärimasta pallo kimpoaa Iitin puolustajien ohi vastustajalle, joka laittoi pallon sivutolppaan. Sivutolpasta pallo takaisin KarPo pelaajan jalkaan. Kolmannella kerralla pallo löytää tiensä Iitin maaliin. Iitin viimeisen kymmenen minuutin loppukiri alkoi tästä hetkestä. Pallo saatiin useasti vetäytyneen vastustajan maalille, mutta viimeinen silaus puuttui maalinteosta. Lopputuloksena pettymysten täyteinen 1-0 tappio KarPolle. Ottelun parhaana palkittiin oikealla kaistalla pelannut Eero Heino. Iitin Pallo jatkaa sarjataulukossa kolmannella sijalla. Vastustajilla on kuitenkin muutama ottelu vähemmän pelattuna.

Iitin Pallon seuraava ottelu pelataan ensi perjantaina 26.8 klo 18.30 alkaen Ravilinnan nurmikentällä. Vastaan asettuu PoPo Kotkasta. Luvassa on kärkipään ottelu, josta ei varmasti tunnetta puutu. Iitin Pallo tavoittelee ottelussa kauden yleisöennätystä! Huhujen mukaan paikalle on saapumassa isompi kannustusjoukko. Tervetuloa aistimaan urheilujuhlan tunt