Iitin Pallolle tasapeli kotinurmella

31.08.2022

Iitin Pallon kauden yhdestoista jalkapallon 6-divisioonan ottelu pelattiin 26.8. Ravilinnan nurmella, kun Iitin Pallo vieraaksi saapui sarja kakkosena majaileva PoPo Kotkasta.

Ottelu alkoi Iitin Pallon hallitessa pelitapahtumia. Vastustaja oli vetäytynyt omalla alueelle ja puolusti nöyrästi omaa maalia. Parhaat paikat ensimmäisellä puolikkaalla siunautuivat kotijoukkue Iitin Pallolle.Tommi Taimisto pääsi kahteen otteeseen koittamaan maalintekoa 16 metrin rajalta. Ensimmäinen laukaus suuntautui tolppaan ja toisen laukauksen PoPon maalivahti torjui. Myös kulmanpotkujen jälkitilanteista kotijoukkueella oli paikkansa, mutta viimeistely ontui.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen puoliaika jäi, PoPo oli täysin aseeton kotijoukkueen pyörityksen keskellä. Noin viisi minuuttia oli ehditty pelata, kun kotijoukkue pääsi yrittämään maalia hyvältä sektorilta. Jesse Tuomisen veto hipoi jälleen tolppaa. Pari minuuttia tästä ja taas tuli kotijoukkue, ensimmäistä ottelua Iitin paidassa pelannut Joakim Lindberg pääsi koittamaan, mutta maalivahti torjui pallon. Kotijoukkue painosti otteluun loppuun asti, joka näkyi vierasjoukkueen keltaisten korttien määrässä. PoPolle tuomittiin ottelun toisella puolikkaalla 5 keltaista korttia. Tällä kertaa normaalia lyhyempi peliaika oli PoPolle eduksi.

Ottelu päättyi lukemissa 0-0.Iitin Pallolle ottelusta nihkeä tasapeli. Kotijoukkueen parhaana palkittiin upeasti laidalla pelannut Lauri Turunen. Kotijoukkue kiittää paikalle saapunutta yleisöä & faniporukkaa!