Iitin Pallon maalihanat aukesivat -Kolme pointtia Villisika pelistä

11.06.2023

Perjantai-illan kamppailu aurinkoisessa Ravilinnassa oli viime vuoden tapaan Villisikoja vastaan maalirikas ottelu. Tänä vuonna ottelusta voittajana poistui kotijoukkue lukemin 3-2. Iitin parhaana palkittiin Henri Haapaniemi.

𝐌𝐚𝐚𝐥𝐢𝐧𝐭𝐞𝐤𝐨 𝐨𝐥𝐢 𝐭𝐞𝐡𝐨𝐤𝐤𝐚𝐚𝐦𝐩𝐚𝐚

Iitti iski ottelussa kolme maalia. Kotijoukkueen maalinteon ottelussa pääsi aloittamaan Jesse Tuominen, joka iski Iitin Pallossa ensimmäisen maalinsa aivan avauspuoliajan lopussa. Toista maalia pääsi tuulettamaan puolustaja Henri Haapaniemi toisen puoliajan alkupuolella. Vapauttavan 3-1 maalin ottelun viimeisellä 10 minuuttisella naulasi Elmo Lavonen.

𝐓𝐚𝐢𝐬𝐭𝐞𝐥𝐮𝐢𝐥𝐦𝐞 𝐨𝐥𝐢 𝐤𝐨𝐡𝐝𝐚𝐥𝐥𝐚𝐚𝐧 𝐥ä𝐩𝐢 𝐨𝐭𝐭𝐞𝐥𝐮𝐧

Viime otteluraportissa parjattu kamppailupelaaminen oli Villisikoja vastaan jo hyvällä tasolla. Ottelussa oli jo vivahteita viime vuoden parhaista otteluista.

𝐈𝐢𝐭𝐭𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐢𝐚𝐚𝐧 𝐤ä𝐫𝐤𝐢𝐤𝐚𝐡𝐢𝐧𝐨𝐢𝐬𝐬𝐚

Voitto Villisioista kohenteli Iitin asemia sarjan kärkipäässä. Iitti on kerännyt kuudesta ottelusta 10 pistettä, joka oikeuttaa tasaisessa sarjassa sijalle 4.

Iitin Pallon seuraava ottelu pelataan jo tulevana maanantaina. Iitin Pallo matkustaa sarjakärki FC Loviisan vieraaksi. Ottelu Loviisassa alkaa kello 19.30.