Kuka on vuoden 2022 golfmestari?

23.07.2022

Iitin Pallo-68 ratkoo seuran sisäisen golfmestaruuden heinäkuussa.

Kisan toinen kierros pelataan Iitti Golfissa pe 29.7. järjestettävän Hartwall Novelle Open kisan yhteydessä. Kierros pelataan yhteislähtönä alkaen klo 10. Jos seuran jäsenillä ei ole mahdollisuutta osallistua em. avoimeen kisaan, niin saman päivän iltana on vielä tilaisuus olla mukana mittelemässä seuran mestaruudesta. Pitää vain varata aika Iitti Golfista ja ottaa mukaan luotettava merkkaaja sekä toimittaa tulos kilpailun järjestäjälle. Mestaruus ratkaistaan kahden kierroksen tuloksella kuten viime vuonna. Seuran jäsenet pelaavat oma-aloitteisesti ensimmäisen kierroksen 23.-27. heinäkuuta välisenä aikana. Valitun kierroksen aloittaminen ja tulos on ilmoitettava kisan järjestäjälle. Naiset pelaavat punaisilta ja miehet keltaisilla tiiboxeilta. Naiset saavat ensimmäisellä kierroksella avata väylällä 16 kaikkein lähimmästä tiiboxista, vaikka siinä ei olisi punaisia merkkejä. Pelimuotona on lyöntipeli, jossa kahden kierroksen scratch tulos ratkaisee mestaruuden. Kilpailussa on varattu palkintoja myös hcp-tuloksille.

Tulokset julkaistaan ja palkinnot jaetaan Mestassa 29.7. illan hämärtyessä.

Kilpailu on seuran jäsenille, jotka ovat vuoden 2022 Iitin Pallon jäsenmaksun suorittaneet. Jäsenyyden pystyt hankkimaan kotisivujen kautta täyttämällä jäsenhakemuksen. www.iitinpallo68.com

Ilmoittautuminen tapahtuu, kun ensimmäinen kierros on alkamassa. Ilmottautumiset ja tulokset kilpailuntuomarin sähköpostiin tai Whatsapp.

Kilpailun tuomari:
Esa Lavonen
0400525370
esa.lavonen@co.inet.fi