Otteluennakko: Avausvoitto haussa kotiaskissa SaiPa Akatemiaa vastaan

06.10.2022

Kausi startattiin viime viikonloppuna KoRen vieraana. Tuloksena tappio, joka ei mieltä lämmitä. KoRe otti ottelusta ansaitusti kolme pistettä. Vierasjoukkue Kyljykset eivät onnistuneet toivotulla tavalla pelisuunnitelmassaan.

Tulevana lauantaina Kyljykset pääsevät pitkän odotuksen jälkeen kotipyhättöön. Elokuun alkumetreillä kotiparketti päästiin jo kuluvan kauden osalta korkkaamaan harjoitusottelun merkeissä, mutta tulevana lauantaina on jo tosi kyseessä. Joukkue on talkoillut hyvällä meiningillä hallia turvallisempaan suuntaan, jotta pelaaminen hallissa olisi mahdollista tulevalla kaudella.

Uusi mahdollisuus voittojen tielle astelemiseen on siis lauantaina kun SaiPa Akatemia (Lappeenranta) saapuu Iittiin vieraaksi. SaiPa Akatemia aloitti kautensa ottamalla yhden sarjapisteen Savitaipaleen joukkueesta. Ottelu päättyi lukemiin 6-7 jatkoajalla. SaiPa oli ottelun aikana jo todella pahassa pinteessä. Tilanne oli pahimmillaan 0-6 Savitaipaleelle. Hyvä kiri riitti kuitenkin, vain yhteen pisteeseen. SaiPa on nuori ja nälkäinen itärajan jengi, joka varmasti tulee asettamaan Kyljyksille haastetta sarja-avauksessa.

Puheiden mukaan SaiPa koostuu tänä vuonna aikuispelaajista ja vanhimpien ikäluokkien junioripelaajista. Nähtäväksi jää minkälaisen lauman idän pojat saavat jalkeille viikonloppuna.

- Eiköhän tasainen peli ole lauantaina tulossa. Kotivoittoa lähdetään tietysti hakemaan ja sitä kautta aloittamaan voittoputkea. Tunnelma lauantaina tulee varmasti olemaan ainutlaatuinen. Toivottavasti kyläläiset löytävät hallille, että saadaan halli täyteen. Ja niin sanotusti kunnon rokki päälle, kommentoi Harri Huovilainen.

Halli täytetään lauantaina tulojärjestyksessä. Olethan ajoissa paikalla. Ottelun toisella erätauolla kisaillaan tarkkuudessa. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan P14 juniorit. Kahviossa monipuolinen kattaus. Tarjolla muun muassa Kulman Elintarvikkeen nakkimuki! Korttimaksut onnistuvat.

Seuraa heitä:

#87 Severi Porevesi

- Eiköhän Severi ole vireessä, kun ennenkin on kakkosdivaria hakannut Ravilinnassa kotijoukkueen paidassa. Mies tuntee parketin metkut. Severikin sai pitkästä aikaa onnistumisen avauspelissä, niin eiköhän ketsuppipullo aukea huomenna, Huovilainen ennakoi.

 

Lauantaina tarjolla myös iittiläistä jääkiekkoa! Iitti Hockeyn 3. divisioona joukkue kohtaa Iitin jäähallissa kello 14 alkavassa ottelussa Haminan. Mitä mainion urheilupäivä iittiläisille urheilun ystäville!


Kyljykset - SaiPa Akatemia lauantaina 8.10. klo 18.30 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.

Otteluisäntinä Safetor Kaakko & TYÖVOIMAA.COM

Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.

Kausikortteja myynnissä lippuluukulla!