Otteluennakko: Kausi käyntiin Ravilinnassa!

29.09.2023

Sitten mennään taas! Lihaisa ja latautunut Kyljykset aloittaa II-divari kauden 23-24 tänä lauantaina Ravilinnan liikuntahallilla klo 17.00. Vastaan astelee Sysmän ylpeys BB-88. Reilu kuusi kuukautta sitten päätettiin edellinen kausi ja nyt on taas aika lähteä rakentamaan uutta tarinaa. Hypätkää Kyljysten mukaan ja tehdään tästä kaudesta yhdessä ikimuistoinen!

Kyljykset lähtee kauteen hyvistä lähtökohdista. Runko pysyi hyvin kasassa kesän aikana ja muutama täsmä vahvistus saatiin naarattua riveihin. Toukokuusta lähtien joukkue on jumpannut uutta pelisysteemiä. Samalla on nostettu vaatimustasoa joukkueen sisällä. Tämä on näkynyt hyvänä osallistumisprosenttina läpi kesän ja syksyn.


– Nälkä kasvaa syödessä. Viime kaudella pääsimme maistamaan kakkosen tunnelmaa ja vauhtia. Meno kentällä oli välillä liiankin vauhdikasta. Toivottavasti tähän saadaan tulevalla kaudella muutosta. Pyrimme olemaan tulevalla kaudella vaarallisempi joukkue pallon kanssa, kommentoi puolustaja Harri Huovilainen.


Lauantai vastustajasta ei ennakon kirjoittamishetkellä ole juurikaan tietoa. Oletettavasti edelleen kokenut joukkue, josta löytyy myös juniori-ikäisiä pelaajia, jotka ovat nousemassa pikkuhiljaa todenteolla miesten peleihin. BandyBoys on solminut kuluvaksi kaudeksi farmisopimuksen Hosbin (Hollola) kanssa. Hosb pelaa sarjaporrasta alempana. Viime kaudella voitot tasattiin keskinäisissä peleissä. Molemmat joukkueet voittivat kotipelinsä. Sysmäläiset on aina tunnettu maalirikkaista peleistä, joten eiköhän lauantaina verkot heilu.


-Sysmäläisiä vastaan saadaan varmasti hyvä vääntö aikaan lauantaina. Vastustajalta löytynee edelleen kokeneita kavereita, jotka on ainakin ennen osanneet tehdä maaleja. Nimet Vettenranta ja Salonen kannattaa painaa mieleen, kertoo Huovilainen.


Tulethan ajoissa hallille. Ottelun toisella erätauolla katsojat kisailevat tarkkuusheiton äärellä. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan juniorit. Kahviossa jälleen monipuolinen kattaus. Tarjolla mm. Kulman Elintarvikkeen, Ruisranteen, Naapantuuran ja K-market Kuusankoski, Koria ja Valtakadun tuotteita. Kahviossa korttimaksut onnistuvat.


Seuraa häntä:

#72 Nuutti Ikonen


– Nuutin lapa on ollut alkukaudesta erittäin kuuma. Porevesi taisi kesäkuussa vähän laittaa lisää käyrää. Eiköhän Nuutti ammu pari maalia heti avauspelissä, arvelee Huovilainen.


Kyljykset – BB-88 lauantaina 30.9. klo 17.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.


Otteluisäntänä Halton

www.halton.com


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.

Kausikortteja myynnissä lippuluukulla.