Otteluennakko: Kumman hermo kestää lauantaina paremmin Ravilinnan hornankattilassa?

12.01.2024

Tulevana lauantaina 13. tammikuuta miesten salibandy valtaa jälleen Ravilinnan, kun SB Heinola II haastaa Kyljykset. Kyljysten vuoden ensimmäinen ottelu kotona oli varsinaista maalijuhlaa. Kyljykset teurasti SaiPa Akatemian luvuin 25-3.


SB Heinola II ja Kyljysten keskinäinen historia on värikäs. Joukkueet ovat kohdanneet lyhyen historian aikana kolme kertaa. Ottelut ovat jokaisella kerralla olleet tasaista vääntöä, jossa on aina ollut oikeanlaista tunnetta. Tämän kauden ensimmäinen ottelu oli vaiherikas kamppailu. Kyljykset otti komennon avauserässä, mutta Heinola II kampesi itsensä peliin mukaan ja meni ohi. Iittiläiset taistelivat itsensä tasoihin ajassa 58.02. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 59.59. Asialla Kyljysten Atte Sorvo.


SB Heinola II on kerännyt 16 sarjapistettä. Joukkueen saldo on 5 voittoa ja 6 tappiota. Tappioista kaksi on tullut jatkoajalla. Joukkue on pelannut tasaisia otteluita, jotka eivät aina ole kääntyneet omiin päin. Joukkueen tehokkain pelaaja pisteiden valossa on ollut Saku Lehto 1+14. Perässä tulevat Tatu Aaltonen 10+4 ja Tero Tommo 6+7. Joukkueen mielenkiintoisin pelaaja on varmasti Eemeli Björninen, joka edustaa joukkuetta kaksoisedustuksella. Björninen on osunut kolmessa pelissä tehoin 4+1. Sarjaporrasta ylempänä Pelicans SB:n paidassa mies on tehoillut noin kahden pisteen keskiarvolla.


SaiPa Akatemia ottelun maalikarkelot edistivät iittiläisiä pistepörssin puolella. Lauri Turunen kaunisteli tämän hetkisen saldonsa lukemiin 19+24. Severi Porevesi nousi SaiPa Akatemia ottelun kahdeksan pisteen turvin Kyljysten sisäisen pistepörssin kakkoseksi tehoin 18+11.


Ala-Outisen mietteitä Heinola II ottelusta


–Syksyn kohtaaminen oli hyvää vääntöä. Ei ollut meiltä kaikista tasapainoisin esitys Heinolassa, mutta saatiin kuitenkin raavittua täydet kolme pistettä.

Heinolan pojat tulee varmasti lauantaina kovaa päälle. Mekään ei lähdetä peruuttamaan, joten luvassa on varmasti rehtiä vääntöä, jossa tunteilta ei tulla välttymään. Kaverin heikkoudet tiedetään, joten koitetaan niihin iskeä lauantaina, kommentoi hyökkääjä Ville Ala-Outinen.


Tulethan lauantaina ajoissa hallille. Ottelun toisella erätauolla katsojat kisailevat tarkkuusheiton äärellä totutulla kaavalla. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan juniorit. Kahviossa jälleen monipuolinen kattaus. Tarjolla mm. Kulman Elintarvikkeen, Ruisranteen, Naapantuuran ja K-market Kuusankoski, Koria ja Valtakadun tuotteita sekä Kyljysten fanituotteita. Kahviossa korttimaksut onnistuvat. Kausikortteja ostettavissa lipunmyynnistä alennetulla hinnalla.


Kyljykset järjestää seuraavan fanimatkan lauantaina 20.1. Pyhtäälle. Bussikuljetus lähtee Kausalan torilta klo 15.30. Ottelu Pyhtäällä alkaa kello 17.00. Kuljetuksen hinta 0€. Ottelulippu maksaa 5€ / 3€ / 0€. Matka toteutuu, jos lähtijöitä on 20 henkilöä. Ilmoittautumiset TO 18.1. mennessä. Ilmoittautua voit tulevassa kotipelissä, somessa tai kotisivujen kautta.


Seuraa häntä:

#8 Jani Fri


– Aukeaako varmaotteisen puolustajan maalihanat kotiyleisön edessä?


Kyljykset – SB Heinola II klo 17.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.


Otteluisäntänä Baron Foodtech


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.