Otteluennakko: Kyljykset aloittavat tammikuun vieraskiertueen Lappeenrannasta

06.01.2023

Kyljysten salibandyn edustusjoukkue suuntaa tulevana lauantaina vuoden ensimmäiseen otteluun. Ottelu mitellään SaiPa Akatemiaa vastaan Lappeenrannan liikuntakeskus areenalla.

SaiPa Akatemia on saalistanut kymmenestä ottelusta yhteensä neljä pistettä, joka oikeuttaa lohkon jumbosijalle. Viime ottelussa SaiPa Akatemia kärsi tappion Savitaipaleen Urheilijoille luvuin 7-5, jonka seurauksena joukkue tipahti 10. sijalle.

Kyljykset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 5. Joukkue on kerännyt 10 ottelusta 15 pistettä. Kolmannelle sijalle matkaa on ainoastaan kaksi pistettä. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että sijalla 8. vaaniva TT Stars on ainoastaan kolmeen pisteen päässä. Sarjaa voidaan siis pitää erittäin tasaisena erityisesti sijojen 3. - 8. osalta.

- Kauden ensimmäinen puolisko oli kaksijakoinen. Saatiin onnistumisia laajalla rintamalla, mutta muutaman pelin tappiot jäivät hieman kalvamaan.

Monelle kakkosdivisioona on ollut uusi sarjataso, jossa selkeästi vauhti kasvaa verraten alempiin tasoihin.

Keväällä täytyisi napsia hyvällä tahdilla pisteitä, jos halutaan olla runkosarjan päätyttyä neljän joukossa ja jatkopeleissä, puolustaja Arto Rossi pohtii.

Kyljykset ja SaiPa Akatemia kohtasivat ensimmäisellä kierroksella Ravilinnan liikuntahallilla. Kyljykset veivät ottelun nimiinsä luvuin 14-2. Lauantaina ei kuitenkaan Kyljykset voi edellisen pelin tulosta tuijottaa.

- Lauantaina päästään aloittamaan tammikuun kolmen ottelun vieraskiertue. SaiPa Akatemiaa ei voi vähätellä, vaikka joukkue onkin kerännyt vain neljä pistettä kuluvan kauden aikana. Joukkueen takataskusta löytyy marraskuulta vierasvoitto Top Teamista, jota voidaan pitää niin sanotusti isona voittona. Lauantaina meillä on tavoitteena napata kolme pistettä SaiPalta ja vankistaa omaa asemaa lohkon kärkipäässä, kertoo Rossi.

SaiPa Akatemia - Kyljykset lauantai 7.1.2023 klo 15.30, Lappeenranta. Ottelu voi seurata livenä tulospalvelun tai salibandy.tv :n kautta.

Kyljysten seuraava kotiottelu lauantaina 4.2.2023.