Otteluennakko: Kyljykset matkaavat lauantaina jälleen Heinolaan

16.11.2023

Fanimatkalle pääsee vielä mukaan!


Kyljykset ottava lauantaina mittaa SB Heinolan ykkösjoukkueesta, joka on kakkosjoukkueen tavoin kakkosdivarissa. Kolmannella kierroksella Kyljykset kävivät nappaamassa ison ryöstön Heinolasta voittamalla kakkosjoukkueen ottelun viimeisellä sekunnilla.


SB Heinola ykkösjoukkue on aloittanut kautensa neljällä voitolla ja kahdella tappiolla. Joukkue on saalistanut 11 pistettä. Iittiläisten saldo on tällä hetkellä viisi voittoa ja yksi tappio. Pistesarake näyttää 15 pistettä. Edellisellä kierroksella Heinola otti kotonaan 7-1 voiton Mikkeliläisestä Hatsinasta. Kyljykset vastaavasti myllyttivät MäViä kotona luvuin 14-8.


Alkukaudesta SB Heinolan kärkimiehiä tehopisteiden muodossa ovat olleet puolustaja Riku Salo (3+6) & hyökkääjä Aleksi Voutilainen (8+1). Maalilla vastuuta ovat jakaneet Heikki Gröndahl & Jooa Maczulskij.


Huoltaja Matti Lahtinen lähtee otteluun luottavaisin mielin:


- Saadaan erittäin iskukykyinen nippu kasaan. Tulossa on varmasti erittäin yleisöystävällinen salibandyottelu, jossa ei liikoja peruutella. Heinola on ollut meille aina mukava paikka pelata. Toivottavasti on myös lauantain pelin jälkeen, kommentoi Lahtinen.


Seuraa häntä:

#7 Ville Ala-Outinen


Villen ketsuppipullo ei ole vielä todenteolla auennut tällä kaudella. Aukeaako pullo lauantaina? Tällä hetkellä pistesarake näyttää 12 pistettä kuuteen otteluun. Sytyttääkö Iitistä saapuva fanibussin väki miehen liitoon?


FANIBUSSIIN PÄÄSEE VIELÄ MUKAAN!

Kyljysten järjestämän fanibussin kyytiin mahtuu vielä lähtijöitä. Lähtö lauantaina Kausalan torilta klo 15.30. Kyyti ei maksa mitään. Ilmoittautumiset mieluusti somen tai kotisivujen kautta reissuun.


SB Heinola - Kyljykset lauantai 18.11.2023 klo 17.00 Heinola