Otteluennakko: Kyljykset matkaavat tiistaina Heinolaan

09.10.2023

Sunnuntaina Lappeenranta ja heti perään tiistaina Heinolaan. Kyljykset pelaavat poikkeuksellisen tiiviillä aikataululla toisen sarjapelinsä. Makoisa sunnuntai-illan voitto Saipa Akatemiasta luo kuitenkin hyvää pohjaa tiistaiselle Heinola ottelulle.


Kyljyksien seuraavaksi vastustajaksi asettuu SB Heinola II. Heinola II on aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla. Viime kierroksella joukkue kärsi tappion Heinolan derbyssä lukemin 6-7. Ensimmäisessä ottelussa joukkue kukisti Mäntyharjun Virkistyksen vieraissa. Tilastojen mukaan joukkue ylivoima on toiminut hyvällä tasolla ensimmäisissä otteluissa.


SB Heinola II alkukauden parhaita pistemiehiä ovat olleet Tero Tommo (2+2), Saku Lehto (0+3) & Sakari Björninen (1+2). Maalilla on operoinut kahdessa ottelussa Jere Ojala 76 prosentin varmuudella. Kyljyksien top3 pistemiehet kahdesta ensimmäisestä ottelusta ovat Lauri Turunen (3+6), Ville Ala-Outinen (5+3) & Nuutti Ikonen (5+1).


Kyljyksien kaksi ensimmäistä ottelua ovat olleet maalirikkaita kamppailuita. Tehtyjä maaleja on tällä hetkellä 22 kappaletta ja päästettyjä 7 kappaletta. Vastaavasti Heinola II lukemat ovat seuraavat 12-11. Tilastoihin ei sovi liikaa tuijottaa alkukaudella.


-SB Heinola II on tullut uudelle sarjatasolle vakuuttavasti. Harjoituskaudella kävimme kohtaamassa joukkueen Heinolassa. Tässä ottelussa Heinola II oli vahvempi lukemin 3-1. Uskon että lukemat kääntyvät tiistaina toisinpäin. Olemme saaneet kehityttyä peliämme oikeaan suuntaan, jokaisessa yhteisessä tapahtumassa, kommentoi hyökkääjä Niko Henttonen.


Seuraa häntä:

#87 Severi Porevesi


Kissa ihmisenä tunnettu Severi on aloittanut kautensa pirteästi. Pisteitä on kertynyt kahdessa ottelussa viisi kappaletta. Severi on löytänyt A. Sorvon ja Aaltosen kanssa hyvän kombinaation. Napsahtaako tiistaina Heinolassa hattutemppu vai maila?


SB Heinola 2 - Kyljykset tiistai 10.10.2023 klo 18.30 Kailas-talo, Heinola


Heinola II tuottaa ottelusta Youtube lähetyksen. Lappeenrannassa yhteyksien kanssa oli ongelmaa. Toivottavasti Heinolassa yhteydet toimisivat. Ottelulähetys linkki ilmestyy huomiseen pelipäivä julkaisuun.