Otteluennakko: Kyljykset ottavat loppiaisena mittaa SaiPa Akatemiasta Hornankattilassa

05.01.2024

Vuoden 2024 ensimmäinen ottelu pelataan tulevana lauantaina 6.1 Ravilinnan liikuntahallissa. (Huom. ottelu alkaa poikkeuksellisesti kello 18.00.) Kyljyksiä haastamaan saapuu SaiPa Akatemia Lappeenrannasta. SaiPa Akatemian kauden alkupuolisko tarjosi joukkueelle kolme voittoa ja seitsemän tappiota. Tällä saldolla irtoaa sarjataulukossa sija yhdeksän. Kotijoukkueen saldo sen sijaan tällä hetkellä on kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota. Sarjasijoitus on kaksi.


SaiPa Akatemia on kierrättänyt kokoonpanossa ison määrän pelaajia kauden alkupuoliskolla. Joukkueessa on aikuispelaajia ja junioreita. Akatemia on pelannut tuloksellisesti hyvin silloin kun P17 ja P19 joukkueesta on löytynyt apuja. Kyljysten ja SaiPa Akatemian kauden ensimmäinen kohtaaminen Lappeenrannassa päättyi Kyljysten hyväksi lukemin 4-8.


Pörsseissä SaiPa Akatemian pelaajat eivät ole alkukaudella juhlineet. Joukkueen paras pistemies on kahdeksan ottelua pelannut Leevi Lehtimäki tehoin 3+4. Seuraavana pörssistä löytyy Kauis Juntto, joka on summannut kolmessa ottelussa tehot 4+2. Kotijoukkueen pistekärkenä otteluun lähtee Lauri Turunen, joka on tehnyt yhdeksään otteluun 37 pistettä. Perässä tulevat Ala-Outinen ja Porevesi, joilla molemmilla on 21 pistettä kasassa.


– Vaikea sanoa minkälainen ottelu on luvassa. Varmasti todella paljon kiinni siitä miten juniori-ikäiset pelaajat saapuvat paikalle. Ensimmäisessä kohtaamisessa oltiin hallitsevampi osapuoli ja saatiin määrittää ottelun tempo. Lauantaina tavoite on sama, kommentoi hyökkääjä Leevi Paavilainen, joka palaa kokoonpanoon useamman kuukauden tauon jälkeen.


SaiPa Akatemia ottelu aloittaa kahden peräkkäisen kotiottelun jakson


-Syksyllä pelasimme kuusi ottelua vieraskentällä ja neljä ottelua kotona. Keväällä pääsemme nauttimaan enemmän kotiyleisön tuesta, kun yhdeksästä jäljellä olevasta ottelusta viisi pelataan kotona. SaiPa Akatemia ottelun jälkeen seuraava kotiottelu odottaa jo heti seuraavalla viikolla, kun SB Heinola II saapuu Ravilinnaan, kertoo Paavilainen.


Tulethan lauantaina ajoissa hallille. Ottelun toisella erätauolla katsojat kisailevat tarkkuusheiton äärellä totutulla kaavalla. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan juniorit. Kahviossa jälleen monipuolinen kattaus. Tarjolla mm. Kulman Elintarvikkeen, Ruisranteen, Naapantuuran ja K-market Kuusankoski, Koria ja Valtakadun tuotteita sekä Kyljysten fanituotteita. Kahviossa korttimaksut onnistuvat. Kausikortteja ostettavissa lipunmyynnistä alennetulla hinnalla..


Kyljykset järjestää seuraavan fanimatkan lauantaina 20.1. Pyhtäälle. Bussikuljetus lähtee Kausalan torilta klo 15.30. Ottelu Pyhtäällä alkaa kello 17.00. Kuljetuksen hinta 0€. Ottelulippu maksaa 5€ / 3€ / 0€. Matka toteutuu, jos lähtijöitä on 20 henkilöä. Ilmoittautumiset TO 18.1. mennessä. Ilmoittautua voit tulevassa kotipelissä, somessa tai kotisivujen kautta.


Seuraa häntä:

#16 Aapo Ikonen


– Hyökkääjäksi siirretty Ikonen on ollut pirteällä pelipäällä viime aikoina. Joko lauantaina verkko pölisee viime kauden tapaan?


Kyljykset – SaiPa Akatemia klo 18.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.


Otteluisäntänä Team Sportia Kouvola & Oxdog

www.tskouvola.fi & www.oxdog.net


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.