Otteluennakko: Kyljykset perjantaina sysmäläisten saunaan

09.02.2023


Kyljysten salibandyn edustusjoukkue suuntaa perjantaina Sysmän ylpeyden BB-88 vieraaksi. Viime vierasreissulla Savonlinnaan Kyljykset kävivät tutustumassa Sulkavan yli 600 metriä pitkään siltaan. Sysmän reissulla tarkoitus on pysähtyä Sysmän kuuluisan liikkuvan kiven äärelle. www.sysma.fi/luonnonmuistomerkki


BB-88 majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla 7. Joukkue on kerännyt 14 ottelusta 16 pistettä. Viime kierroksella sysmäläiset kokivat tappion StU :lle vieraskentällä. BB-88 on pelannut erittäin maalirikasta salibandya tämän vuoden puolella. Neljässä ottelussa maaliverkot ovat pölisseet yli 20 kertaa pelin aikana. Kyljykset ovat tällä hetkellä sarjassa sijalla 5. Pisteitä on kertynyt 14 ottelussa 20 pistettä. Runkosarjan on kääntynyt viimeiselle taipaleelle. Pelejä on jäljellä enään neljän ottelun verran. Sijat 3. ja 4. ovat tällä hetkellä kolmen pisteen päässä.


- Treenit ovat kulkeneet viime viikkoina hyvällä temmolla ja se näkyi myös Starsia vastaan kentällä. Runkosarjan viimeiset neljä peliä ryynätään kovalla asenteella, katsotaan sitten mihin sijalle päädytään, pohtii Heikki Laiho.


Kyljykset ja BB-88 kohtasivat ensimmäisellä kierroksella Ravilinnan liikuntahallilla. Kyljykset veivät ottelun nimiinsä luvuin 9-4. Perjantaina ei kuitenkaan Kyljykset voi edellisen pelin tulosta tuijottaa.


- Huomenna päästään vääntämään kuuluisaan Sysmään. Sysmäläiset ovat olleet vahva kotijoukkue tällä kaudella. Meidän täytyy keskittyä omaan tekemiseen, jos haluamme lähteä kolmen pisteen kanssa takaisin Kausalaan, pohtii Laiho.


BB-88 - Kyljykset perjantaina 10.2.2023 klo 19.00, Sysmä. Ottelu voi seurata livenä tulospalvelun tai BB-88 salibandy.tv:n kautta. Linkki livelähetykseen huomenna.


Kyljysten seuraava kotiottelu mitellään ensi viikon lauantaina 18.2.2023. Vastaan asettuu StU Savitaipaleelta. Ottelu alkaa kello 17.00.