Otteluennakko: Kyljykset Savonlinnan lauantai tansseihin

20.01.2023

Edustusjoukkue päättää tulevana lauantaina kolmen ottelun vieraskiertueensa Savonlinnaan. Savonlinnassa tällä kertaa isännöinti vuorossa on Top Teamin edustusjoukkue.


Kyljykset ja Top Team kohtasivat syyskierroksella Ravilinnan kuumassa hornankattilassa. Tällöin Top Team vei voiton niukasti lukemin 8-9. Ottelun alku oli Kyljyksiltä luokattoman heikko. 20 minuutin jälkeen kotijoukkue oli tappiolla lukemin 0-5. Tehokkuutta ja taisteluilmettä löydettiin kahdessa viimeisessä erässä mukavasti. Tämä ei kuitenkaan kantanut lopulta pisteille.


Top Team keikkuu tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kaksi. Top Teamin sarake näyttää yhdeksää voittoa ja kolmea tappiota. Kyljysten vastaava 6 voittoa ja 6 tappiota. Piste eroa joukkueilla on 11 pistettä.

Pistepörssissä Top Teamin valtikkaa hallitsee Elmeri Saukkonen (24+15). Kyljysten vastaava valtikan pitäjä on Ville Ala-Outinen (19+10). Molemmat löytyvät pistepörssin top 10 sisältä.


-Top Team on ollut hyvä kotipeleissä. Aika isoja maalimääriä on pystynyt takomaan lauantai-illoissa. Varmasti väkeä hyvin hallilla, niin mikäs sen parempaa pelata pohtii puolustaja Aapo Ikonen.


Tilanne tällä hetkellä sarjassa on kutkuttava. Useampi joukkue on samassa ryppäässä. Kakkosdivari ei ole varmasti vuosiin ollut yhtä tasainen kuin tänä vuonna.


-Meillä on kuudessa viimeisessä runkosarjan pelissä mukavasti panosta. Tavoitteena meillä on tottakai top4 sijoitus, jolla irtoaisi "playoff-paikka". Lisäpelit vaativat meiltä onnistunutta loppukautta. Top Team pelin jälkeen päästään pelaamaan vielä kolmesti kotona ja vastassa on samoilla sijoilla keikkuvia jengejä, Aapo Ikonen kertoo.


Top Team - Kyljykset lauantaina 21.1.2023 klo 18.00, Savonlinnassa. Ottelua voi seurata tulospalvelun ja mahdollisesti SalibandyTV :n kautta.