Otteluennakko: Mäntyharjulaiset saapuvat lauantaina Ravilinnaan

08.12.2022

Kyljykset kohtaavat tulevana lauantaina kotisalissa Mäntyharjun Virkistyksen. Mäntyharju on saalistanut kahdeksasta ottelusta neljä voittoa ja neljä tappiota. Kyljyksillä kasassa samanlainen saldo, mutta kaikki voitot ovat tulleet varsinaisella peliajalla. Kyljyksillä pisteitä on 12, ja Mäntyharjulla 11 pistettä. Viime ottelussa Mäntyharju kukisti StU:n kotona luvuin 10-5. Kyljykset sen sijaan taipuivat Löysätempolle luvuin 10-9.
 

Kyljykset kohtasivat Virkistyksen viime kaudella Suomen cupissa toisella ottelukierroksella. Tällöin Kyljykset olivat parempi ja etenivät jatkopeleihin. Enempää historiaa ei joukkueilta löydy.


MäVin pistepörssin kärkimiehiä ovat Atte Kuhanen (8+9) & Paavo Rautio (10+6). Kyljysten kärkikaksikkona jatkaa Ala-Outinen (12+6) & Aaltonen (9+8). MäVi on pelannut Kyljysten tapaan maalirikkaita otteluita. MäVi on tehnyt kahdeksassa ottelussa 52 maalia ja päästänyt 61 maalia. Kyljysten vastaava saldo on 63 ja 51.


- Mäntyharju on kerännyt tasaisesti pinnoja läpi alkukauden. Täytyy saada oma maali tilkittyä lauantaina, jos voitosta meinataan haaveilla, kertoo hyökkääjä Joel Puntti.


Lauantaina on luvassa myös viihdyttävää jääkiekkoa Halton areenalla. Ystävyysseura Iitti Hockey pelaa miesten jääkiekon 3. divaria kello 14 alkaen. Jälleen mahtava mahdollisuus nauttia iittiläisestä urheilusta kokopäivä.


Tulethan ajoissa lauantaina hallille. Ottelun toisella erätauolla kisaillaan heittoskabassa. Loistavat palkinnot. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan juniorit. Kahviossa jälleen monipuolinen kattaus. Tarjolla muun muassa Kulman Elintarvikkeen nakkimuki ja Naapantuuran herkulliset viinerit. Kahviotamme tukemassa K-market Kuusankoski, Koria & Valtakatu. Korttimaksut onnistuvat.


Seuraa heitä:

#72 Nuutti Ikonen

- Nuutilla on muutama peli takana meidän kanssa. Vielä ei ole pistetili auennut, mutta eiköhän se ole ajan kysymys, kun se napsahtaa auki, pohtii Joel Puntti.


Kyljykset - Mäntyharjun Virkistys lauantaina 10.12. klo 17.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.


Otteluisäntänä Kuukson Kone

www.kuuksonkone.fi


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.

Alennettuja kausikortteja myynnissä lippuluukulla.