Otteluennakko: Onko lauantai sysmäläisille vuoden harmain päivä?

11.11.2022

Sysmäläinen BB-88 ja Kyljykset kohtaavat lauantaina Ravilinnan liikuntahallilla kello 17.00. Ottelu pelataan Hartwallin lanseeraamana vuoden harmaimpana päivänä!
 

BB-88 on aloittanut kauden pirteästi. Viidestä ottelusta joukkue on voittanut kolmesti ja hävinnyt kaksi kertaa. Kyljyksillä on samasta pelimäärästä kaksi voittoa ja kolme tappiota.


BB-88 on pelannut kaakkois-suomen kakkosdivisioonassa jo yli 250 ottelua. Kauden aikana pelejä kertyy keskimäärin noin 18. Voidaan siis puhua merkittävästä salibandy pitäjästä alueellamme. BB-88 on tuottanut vuosien varrella useita pelaajia pääsarjatasolle asti.


BB-88 syömähampaina operoivat tällä hetkellä tämän hetken pistepörssin ykkönen Mikko Salonen (14+6) ja Jesse Tynkkynen (6+8). Salonen on epävirallisen tiedon mukaan kakkosdivisioonan kaikkien aikojen paras pistemies. Vuonna 2015 pistesaldo kakkosdivisioonassa oli jo päälle 500. Tämän jälkeen mies on kakkosdivarissa tahkonut ainakin viiden kauden ajan. Joten Kyljysten on parempi olla lauantaina tarkkana tämän miehen kanssa, jos kolmea pistettä meinataan ottelun jälkeen juhlia Kausalassa.


- Sysmäläisiä vastaan saadaan varmasti hyvä vääntö lauantaina. Luvassa on varmasti jälleen yleisöystävällinen peli eli paljon maaleja, kun kumpikaan jengeistä ei lähtökohtaisesti peruuttele pelitavassaan. Viime viikonlopun Stars peli on analysoitu ja ongelmakohdat löydettiin. Severi Poreveden lavasta olivat ruuvit katkenneet ja peluuttaja Ville Juntusen painottama suoralahkeinen ja rehellinen työnteko uupui alkuverryttelystä. Ongelmat on tällä viikolla treeneissä pureksittu ja korjattu perusteellisesti, kertoo puolustaja Leevi Paavilainen.


Lauantaina on tarjolla upea iittiläinen urheilupäivä! Yhteistyöseuramme Iitti Hockey kohtaa Halton Areenalla kello 14.00 alkavassa ottelussaan AaKoon.


Tulethan ajoissa hallille. Ottelun toisella erätauolla kisaillaan tarkkuusheiton äärellä. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan juniorit. Kahviossa jälleen monipuolinen kattaus. Tarjolla muun muassa Kulman Elintarvikkeen nakkimuki & Naapantuuran herkulliset viinerit. Korttimaksut onnistuvat.


Seuraa häntä:


#34 Niko Henttonen


- Henttonen on aloittanut kauden vakuuttavasti. Tekee kovasti hommia kentällä, joka ei aina näy suoraan tulostaululla. Onnistumisia on kuitenkin tullut myös alkukaudella pisteiden muodossa. Eiköhän lauantaina taas työnteko palkita. Treeneissä meno on ollut sitä enteilevää, kommentoi Leevi Paavilainen.


Kyljykset - BB-88 lauantaina 12.11. klo 17.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.


Otteluisäntänä Suomen Putkisto Palvelu Oy

www.sppoy.com


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.

Kausikortteja myynnissä lippuluukulla.