Otteluennakko: Ravilinnan lauantai-illassa vastaan asettuu Savitaipaleen Urheilijat

17.02.2023

Lauantaina on jälleen luvassa miesten salibandya, kun Savitaipaleen Urheilijat saapuvat Kyljysten vieraaksi Ravilinnaan. Savitaipale löytyy sarjataulukon sijalta 9. Kyljykset puolestaan tällä hetkellä sijalta 5.


Kyljykset kukisti Savitaipaleen Urheilijat syksyn ottelukierroksella luvuin 3-6. Peli oli vauhdikas, jossa vierasjoukkue piti hiuksen hienosti kuskinpaikkaa läpi ottelun. Savitaipale on parantanut peliään kevätkaudella ja pistesarake on lihonut 9 pisteeseen, jolla joukkue kamppailee putoamispeikkoa vastaan.


Savitaipaleen pistepörssiä hallitsevat paikalliset Villet. Mankki (12+12) ja Hölsä (10+8). Joukkueen ykköskenttä on ollut selkeästi joukkueen syömähammas läpi kauden. Tämä pistettiin Kyljyksissäkin jo merkille ensimmäisessä kohtaamisessa.


Runkosarjaa on jäljellä kolmen ottelun verran. Kyljykset pelaavat vielä kahdesti kotona. Jos joukkue mielii kevään jatkopeleihin se vaatii kolmea voittoa ja Löysätempon tai Heinolan sulamista sijoilta 3. ja 4.


- Savitaipaletta vastaan syksyllä painittiin voitokas matsi vieraissa. Samaa lähdetään lauantaina toistamaan fanaattisen kotiyleisön eteen. Meillä on vielä ohkaiset saumat päästä jatkopeleihin. Sysmässä oltiin heikkoja, kun ei saatu palloa millään maaliin. Tähän tarvitaan lauantaina selkeää parannusta. Kokoonpano lauantaille näyttää vielä tässä vaiheessa hyvältä, kommentoi Eero Heino.


Ottelun toisella erätauolla katsojien kilpailu. Kisaan pystyt osallistumaan lippuluukulla. Pallopoikina ottelussa toimivat Jengan juniorit. Kahviossa monipuolinen kattaus. Tarjolla perinteisesti Kulman Elintarvikkeen nakkimuki, kotileivonnaiset ja K-Market Korian, Kuusankosken & Valtakadun eväät.


Seuraa häntä:


#83 Jari Lassila


- Jari on hoitanut omaa tonttiaan kapteenin varmuudella läpi kauden. Ei hötkyile eikä hölmöile kentällä. Viime kotipelissä nautiskeli makean maalin alivoimalla. Treeneissä meno tällä viikolla loi odotusta samanlaiselle suoritukselle myös tulevana lauantaina, kertoo ennustaja Heino.


Kyljykset - StU lauantaina 18.2.2023 klo 17.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.

Otteluisäntänä Halton

www.halton.com


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.