Otteluennakko: Sarjakärki Kotkan Reipas saapuu perjantaina Ravilinnaan

14.12.2022


Kyljysmiehistön vuoden viimeinen peli pelataan tulevana perjantaina Ravilinnan liikuntahallilla. Vastaan astelee jo tällä kaudella kolmesti kohdattu Kotkan Reipas. Joukkueet väänsivät harjoituspeli kaudella kaksi peliä vuoroin vieraissa teemalla. Elokuussa joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran Kausalassa. Tällöin Reipas oli selkeästi parempi. Syýskuun kohtaaminen Pyhtäällä päättyi tasapeliin. Sarjan avausottelussa Reipas nappasi kotikentällään pisteet lukemin 8-4.


Kauteen suurimpana ennakkosuosikkina lähtenyt Kotkan Reipas on ollut odotetun kova joukkue. Yhdeksästä pelistä joukkue on saalistanut yhdeksän voittoa varsinaisella peliajalla. Saldo oikeuttaa sarjan piikkipaikalle yhdeksän pisteen turvin.

Joukkueen syömähampaita pisteiden valossa ovat olleet Väinö-Oskari Paavilainen (19+5) & Olli Vikman (11+12). Reippaan pelaajavalmentaja Sami Aalto on saanut selkeästi joukkueestaan parasta irti kauden ensimmäisellä puoliskolla.


Kyljysten sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs. Kyljysmiehistö on tehnyt kuluvan kauden aikana 73 maalia ja päästänyt 56 maalia. Joukkueen pörssikärjessä jatkavat Ala-Outinen (13+7), Aaltonen (9+8), Sorvo (8+8). Myös muut ovat alkaneet kantaa vastuuta pisteiden tekemisestä. Porevesi (9+3) ja Lassila (6+3) ovat hilanneet osakkeitaan korkeammalle pisteiden valossa.


Perjantai kamppailu on Kyljyksissä alleviivattu isosti ensimmäisen elokuun kohtaamisen jälkeen. Kotkalaiset ei varmasti jätä ketään kylmäksi Kyljysmiehistöstä. Keskinäiset pelit ovat olleet tällä kaudella viihdyttäviä pelejä, josta ei ole sitä kuuluisaa tunnetta puuttunut.


- Hienoa päästä vääntämään vuoden viimeinen ottelu KoRea vastaan ja vielä kotihallissa. Sarjakauden ensimmäinen peli Pyhtäällä heitä vastaan meni monen pelaajan kohdalla jännittämiseen. Nyt on jännittämiset jännitetty, kun runkosarjaa on jo puolet pelattu. Perjantaina tullaan varmasti näkemään valmis kotijoukkue, joka ei sarjakärkeä kumartele kotihallissaan. Videoita on katseltu ja heikot kohdat on tunnistettu. Kyllä saa kotkalaiset parastaan laittaa, jos meinaavat meiltä pisteet viedä perjantaina mukanaan, kommentoi maalivahti Henri Haapaniemi


Seuraa heitä:

#71 Atte Sorvo, Kyljykset

Turusen Laten siirryttyä Norjan maalle. Atte siirtyi puolustajan tontilta hyökkääjäksi. Hyökkääjän roolin Atte on omaksunut nopeasti. Hyökkäyspäässä miehen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu maalinedustapelaaminen. Eiköhän perjantaina maaliverkot soi totuttuun tapaan.


#1 MV Vesa Kohtaniemi, Kotkan Reipas

Maalivahti Kohtaniemi siirtyi kesällä Korian Klubin kakkosjoukkueesta Kotkan Reippaan riveihin. Ensimmäistä kautta kakkosdivisioonassa ykkösmaalivahtina pelaava Kohtaniemi on esiintynyt Reippaan maalilla vielä ilman tappioita. Liikkuva maalivahti, joka ei tilanteissa peruuttele.


Kyljykset - Kotkan Reipas perjantaina 16.12.2022 klo 18.30 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla.

Otteluisäntänä KouMet Oy

www.koumet.fi


Lauantai 17.12.2022

Iitin Pyrintö järjestää perinteiset joulumarkkinat Ravilinnan liikuntahallilla kello 10 - 15.
Kyljykset suosittelee.