Otteluennakko: Savonlinnalainen TT Stars saapuu lauantaina Ravilinnaan

01.02.2024

Lauantaina 3. helmikuuta luvassa jälleen iittiläistä salibandya Ravilinnassa. Kyljyksiä vastaan Hornankattilassa asettuu TT Stars, Savonlinna.


Kyljykset ja TT Stars ovat historian saatossa kohdanneet neljä kertaa. Voitot ovat tällä hetkellä 2-2. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Savonlinnassa päättyi TT Starsin 5-2 voittoon.


TT Stars on kerännyt 13 ottelusta 12 sarjapistettä, joka riittää tällä hetkellä sarjataulukossa sijalle 8. Kotikentällä onnistumisia on tullut kohtalaisesti. TT Stars on kerännyt 11 sarjapistettä kotikentällä. Vieraskentällä otteet ovat vaihdelleet. Alla on muutama tiukka ottelu ja muutama isompi numeroinen tappio.


TT Starsin tehokkain pelaaja on tällä hetkellä pistepörssin perusteella puolustaja Tuomo Auravuo 5+11. Kakkospaikkaa pitää hyökkääjä Jani Laakkonen tehoin 4+9. Huomionarvoisia pelaajia, joita kotiyleisön kannattaa seurata on puolustajapari Werneri Turunen #44 ja Samu Juvonen #27. Kaksikko pelaa yhdessä erittäin yleisö ystävällistä ja viihdyttävää salibandya.


Kotijoukkue lauantaina hyvällä ryhmällä kaukaloon.

Sairastupa on tyhjentynyt mukavasti viimeisen viikon aikana. Lauantaina kaukaloon hyppää tällä tietoa yksi tämän kauden ehjimpiä kokoonpanoja.


Puolustaja Arto Rossin mietteet TT Stars ottelusta


–Savonlinnassa jäimme syksyllä ilman pisteitä. TT Stars sumputti hyvin oman maalinsa edustan emmekä päässeet hyville maalipaikoille, kommentoi Rossi.


Tavoitteena paluu voittojen tielle


–Kahta edellistä ottelua on pureksittu viimeiset kaksi viikkoa. Tiettyjä asioita meidän täytyy pystyä parantamaan lauantaille, jotta saadaan napattua täydet kolme pistettä Iittiin. Kamppailu jatkopaikasta alkaa nyt todenteolla. Jäljellä on viisi ottelua ja pisteitä pitää napsia, jos mielitään nousukarsintoihin, kertoo Rossi.


-Ottelun toisella erätauolla katsojien kilpailu

-Pallopoikina Jengan juniorit

-Kahviossa runsas kattaus

Tarjolla mm. Kulman Elintarvikkeen, Ruisranteen, Naapantuuran ja K-market Kuusankoski, Koria ja Valtakadun tuotteita sekä Kyljysten fanituotteita.


Seuraa häntä:

#5 Harri Huovilainen


– Kiintiö maali uupuu tältä kaudelta. Joko nyt on sen aika?


Kyljykset – TT Stars klo 17.00 alkaen Ravilinnan liikuntahallilla


Otteluisäntänä Kuukson Kone

www.kuuksonkone.fi


Liput: Yli 15v 4€ & Alle 15v ilmaiseksi.