Otteluraportti: Kyljykset tyly isäntä kotihallissa - Kolme pointti SaiPa Akatemia ottelusta

08.01.2024


Kyljykset - SaiPa Akatemia 25-3 (9-2, 5-1, 11-0)


𝐈𝐬𝐨𝐢𝐧 𝐯𝐨𝐢𝐭𝐭𝐨 𝐡𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐬𝐚𝐚𝐭𝐨𝐬𝐬𝐚


Voittolukemat 25-3 ovat iittiläisen salibandyhistorian suurimmat. Kotijoukkue jaksoi tehdä töitä läpi ottelun, eikä jarrua suuremmin painettu missään vaiheessa ottelua. Tavoitteena joukkueella oli pelata läpi ottelun kovalla intesiteetillä, jotta ottelun tempo ei lässähdä sunnuntai höntsävuoro tasolle.


𝐔𝐬𝐞𝐚𝐦𝐩𝐢 𝐩𝐞𝐥𝐚𝐚𝐣𝐚 𝐩ää𝐬𝐢 𝐨𝐭𝐭𝐞𝐥𝐮𝐬𝐬𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐨𝐩𝐢𝐬𝐭𝐞𝐢𝐥𝐥𝐞

Peräti yhdeksän pelaajaa teki ottelussa yli kaksi pistettä. Kotijoukkueen syömähampaana oli kakkoskentällinen, joka naputteli 12 maalia ottelussa. Eniten pisteitä kerkesi rohmuamaan Sever Porevesi. Poreveden tehopisteet SaiPa Akatemia ottelussa olivat 5+3.


𝐊𝐲𝐥𝐣𝐲𝐤𝐬𝐞𝐭 𝐣𝐚𝐭𝐤𝐚𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐣𝐚𝐧 𝐤𝐚𝐤𝐤𝐨𝐬𝐩𝐚𝐢𝐤𝐚𝐥𝐥𝐚, 𝐥𝐚𝐮𝐚𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐚 𝐩𝐞𝐥𝐚𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐣ä𝐥𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐭𝐨𝐧𝐚

Kyljysten tämän hetkinen pistesaldo on 27 pistettä. Sarjan piikkipaikalla on tällä hetkellä Kotkan Reipas, jolla pisteitä on 28.


Tulevana lauantaina 13. tammikuuta Ravilinnan hornankattilaan astelee SB Heinola II. Syksyn koitos oli tunteikas tapahtuma. Kyljykset otti niin sanotusti tikkarin pois Heinola II suusta tekemällä voittomaalin ajassa 59.59. Luvassa on varmasti viihdyttävää salibandya ensimmäisen kohtaamisen tapaan. Tervetuloa viihtymään!


Kyljykset järjestää 20.1 Pyhtäälle fanibussin. Matka on ilmainen. Kyllä luit oikein, matka on ilmainen. Otteluliput maksavat Pyhtäällä 5€ / 3€. Fanimatkan tarkemmat tiedot voit lukea kotisivuilta. www.iitinpallo68.com/fanibussi


SaiPa Akatemia-ottelun tilastoja:

Severi Porevesi 5+3

Atte Sorvo 3+4

Tuukka Aaltonen 4+2

Lauri Turunen 2+4

Ville Ala-Outinen 4+1

Tuukka Turunen 3+2

Leevi Paavilainen 2+1

Jari Lassila 0+3

Aapo Ikonen 1+1

Nuutti Ikonen 1+0

Harri Huovilainen 0+1

Jani Fri 0+1

Maalivahti Eero Heino 11/14, torjuntaprosentti 78.6%