Otteluraportti: Kyljysten ryöstöretki Heinolaan onnistui - Kolme pointtia SB Heinola ottelusta

22.11.2023

SB Heinola - Kyljykset 6-7 (3-2, 2-2, 1-3)

Kaksi ensimmäistä erää väännettiin ns. kättä

Kaksi ensimmäistä erää oli tasaista vääntöä Heinolassa. Kyljykset sai rutkasti maalipaikkoja aikaan, mutta maalinteko ei ollut tässä vaiheessa vielä tehokasta. Kyljykset sen sijaan lahjoitti Heinolalle muutaman maalin omien virheiden kautta. Torjunnat kahdessa ensimmäisessä erässä jakautuivat seuraavasti 22-13.

Kolmannessa erässä nähtiin taisteleva vierasjoukkue

Kolmannessa erässä ei ilmaisia maaleja annettu kotijoukkueelle. Taistelutahto löytyi sopivasti toisella erätauolla. Porevesi nosti vieraat tasoihin ja lopulta ohi. Viimeinen 10-minuuttinen oli koko Kyljys joukkueelta uhrautuvaa taistelua.

Kakkoskentällinen oli pelipäällä

Kyljysten kakkoskentällisen Heinolaa vastaa muodosti viisikko Fri, Rossi, Aaltonen, Sorvo A. & Porevesi. Kentällinen pelasi erinomaisen ottelun. Pallo liikkui ajoittain erittäin mallikkaasti. Kentällinen tehtaili Poreveden johdolla kolme maalia.