Otteluraportti: Löysätempo vei pisteet Mikkeliin

07.03.2023

Kyljykset saivat karvaan pettymyksen viime lauantai-iltana käydyssä kamppailussa. Löysätempo vei pisteet Ravilinnasta lukemin 8-10 (3-1, 1-6, 5-3).

Avauserän kotijoukkue oli hiuksen hienosti niskan päällä. Laukaukset maalivahdille asti kirjattiin Kyljysten hyväksi lukemin 6-17. Taululla lukemat olivat makeat 3-1 kotijoukkueelle.

Toinen erä oli vaikeaa heti alusta lähtien. Kotijoukkue sortui virheisiin, joista Löysätempo rankaisi rajusti. Kyljykset ei saanut pelin juonesta kiinni, vaikka valmennus koitti herätellä joukkuetta. Löysätempo räppäsi erän aikana kuusi maalia. Kotijoukkue puolestaan vaivaisen yhden maalin.

Kolmanteen erään lähdettiin 4-7 tilanteesta. Erä ei alkanut kauhean ruusuisesti kotijoukkueen näkökulmasta. Löysätempo iski alivoimalla itsensä jo 4-8 johtoon. Kyljykset rakenteli kolmannen erän aikana pienimuotoista kiriä, mutta kahta maalia lähemmäs tämä ei riittänyt. Kolme pistettä Mikkeliin.

Tappio Löysätempolle tarkoitti Kyljysten kannalta sitä, ettei sillä ole enään mahdollisuuksia päästä kevään ylempiin jatkopeleihin. Sarjapaikan säilymisen Kyljykset varmisti jo ennen Löysätempo ottelua. Pelit jatkuvat siis kakkosdivisioonassa myös ensi kaudella. Runkosarjaa on jäljellä yksi ottelu, joka mitellään "panoksettomana" Mäntyharjulla tulevana perjantaina. Ottelussa selviää ainoastaan onko Kyljykset sarjassa lopulta 5. vai 6.

Tulevan perjantain Mäntyharjun ottelua on mahdollista lähteä seuraamaan paikan päälle fanibussin kyydissä. Matkan hinta 10€. Ilmoittautumiset kotisivujen tai pelaajien kautta. Lähtö Kausalan torilta klo 17.15.