Tulevan kauden tavoitteena sarjavoitto ja nousu 5. divisioonaan

28.04.2023

Iitin Pallon kausi jalkapallon 6. divisioonassa starttaa 5. toukokuuta Ravilinnan nurmella, kun vastaan asettuu HP-47. Joukkueet kohtasivat viime kaudella kertaalleen, jolloin Kausalassa pelatussa ottelussa isännät olivat parempia luvuin 2-0. Viime kaudella Iitin Pallo pelasi kaikki kahdeksan kotiotteluaan tappioitta ja tavoitteena on, että tuo putki saa jatkua.


"HP-47 on varmasti erinomainen tasonmittaus heti kauden alkuun meille, mutta kovalla työnteolla ja kotiyleisön fanaattisella tuella on ehdottomasti kyettävä ottamaan 3 pistettä", sanoo joukkueen pelaajavalmentaja Eemeli Lehtinen.


Merkittäviä pelaajamuutoksia viime kauteen nähden ei iittiläisjoukkueen kokoonpanossa ole tapahtunut. Jobinpostia kuitenkin saatiin aivan kauden alla, kun viime kaudella erinomaisesti keskuspuolustajan paikalla operoinut Pyry Makkonen loukkasi polvensa ja on täten koko kauden sivussa.


"Pyryn menetys kirpaisee. Erittäin sitoutunut ja hyvä puolustaja. Toivottavasti saadaan kesän aikana Pyry penkille tueksi luomaan sitä kuuluisaa joukkuehenkeä", sanoo joukkueen huoltaja Henrik Rautiainen.


Viime kaudella sarjanousu jäi lopulta maalierosta kiinni. Tulevan kauden tavoitteena on ehdottomasti sarjavoitto ja nousu 5. divisioonaan. Nousuun joukkueella on kaikki edellytykset.


"Aktiivinen pelitapa, tiivis puolustaminen, se mikä taidossa hävitään, se raudanlujassa työmoraalissa voitetaan. Siinä resepti voittavalle jalkapallolle", sanailee pelaajavalmentaja Lehtinen.


"Pelataan logolle ja annetaan yleisön tuntea ylpeyttä, ei ne huvikseen tule kotiotteluihin makkaroita syömään vaan katsomaan yritteliästä ja voittavaa jalkapalloa" lisää seuran GM Henri Haapaniemi.