UUTISET

KUKA ON VUODEN 2022 golfmestari?

Iitin Pallo-68 ratkoo seuran sisäisen golfmestaruuden heinäkuussa.

Kisan toinen kierros pelataan Iitti Golfissa pe 29.7. järjestettävän Hartwall Novelle Open kisan yhteydessä. Kierros pelataan yhteislähtönä alkaen klo 10. Jos seuran jäsenillä ei ole mahdollisuutta osallistua em. avoimeen kisaan, niin saman päivän iltana on vielä tilaisuus olla mukana mittelemässä seuran mestaruudesta. Pitää vain varata aika Iitti Golfista ja ottaa mukaan luotettava merkkaaja sekä toimittaa tulos kilpailun järjestäjälle. Mestaruus ratkaistaan kahden kierroksen tuloksella kuten viime vuonna. Seuran jäsenet pelaavat oma-aloitteisesti ensimmäisen kierroksen 23.-27. heinäkuuta välisenä aikana. Valitun kierroksen aloittaminen ja tulos on ilmoitettava kisan järjestäjälle. Naiset pelaavat punaisilta ja miehet keltaisilla tiiboxeilta. Naiset saavat ensimmäisellä kierroksella avata väylällä 16 kaikkein lähimmästä tiiboxista, vaikka siinä ei olisi punaisia merkkejä. Pelimuotona on lyöntipeli, jossa kahden kierroksen scratch tulos ratkaisee mestaruuden. Kilpailussa on varattu palkintoja myös hcp-tuloksille.

Tulokset julkaistaan ja palkinnot jaetaan Mestassa 29.7. illan hämärtyessä.

Kilpailu on seuran jäsenille, jotka ovat vuoden 2022 Iitin Pallon jäsenmaksun suorittaneet. Jäsenyyden pystyt hankkimaan kotisivujen kautta täyttämällä jäsenhakemuksen. www.iitinpallo68.com

Ilmoittautuminen tapahtuu, kun ensimmäinen kierros on alkamassa. Ilmottautumiset ja tulokset kilpailuntuomarin sähköpostiin tai Whatsapp.

Kilpailun tuomari:
Esa Lavonen
0400525370
esa.lavonen@co.inet.fi

Iitin Pallo pysyy voittamattomana kotikentällään

Iitin Pallo pelasi kauden kahdeksannen jalkapallon 6. divisioonan ottelunsa maanantaina 4.7. Ravilinnassa kello 18.30. Vastaan asettui FC Villisiat Elimäeltä.
Iitin Pallo aloitti pelin siitä, mihin edellisessä ottelussa jäi. Se sai heti paineen vierasjoukkuuen kenttäpuoliskolle. 4. minuutin kohdalla nähtiin läpimurto kotijoukkueen toimesta. Teemu Pienmunne nousi upeasti laidasta, ja sijoitti pallon tarkasti takakulmaan. Näin saatiin myös "iso apina" pois miehen selästä. Ensimmäinen puoliaika jatkui kotijoukkueen hallinnassa, mutta kunnon paikoille se ei kuitenkaan yrityksistä huolimatta päässyt. 33. minuutilla iski vierasjoukkue. Kotijoukkueen puolustukselta tuli karmaiseva harhasyöttö, ja peli oli tasan 1-1. Vain hetkeä myöhemmin Iitin Pallon keskikentällä pompoteltiin. Vieraat saivat riiston, jolloin Pyry Makkonen oli pakotettu rikkomaan. Tästä tuomiona rangaistuspotku, jota Villisiat ei jättänyt käyttämättä, ja peli oli 1-2. Tauolle mentiin näissä samaisissa lukemissa.
Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut kotijoukkue. Ensimmäisen puoliajan virheet oli jätetty taakse, ja painetta käännettiin hienosti taistelevien vieraiden päätyyn. 40. minuutilla Iitin Pallo sai vapaapotkun noin 25 metristä. Pallon taakse asteli kapteeni Tommi Taimisto. Upea laukaus maalin vasempaan kulmaan tasoitti tulokseksi 2-2. Kotijoukkue jatkoi hienoa paineistustaan, joten peli pysyi Villisikojen päädyssä. Tästä huolimatta seuraavaksi iskivät jälleen vieraat. Paikka rakennettiin hienosti oikealta laidalta, ja vielä hienompi oli viimeistely kaverilta. Peli oli näin 2-3. Loppua kohti nähtiin Iitin Pallon ankara paine, mikä tuotti lopulta tuloksen. 69. minuutilla Konsta Heikkilän matala keskitys löysi maalille nousseen Samuli Lehtisen, ja mies päätti huudattaa kotiyleisöä. Peli päättyi lukemiin 3-3. Iitin Pallo pysyy voittamattomana kotikentällään. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Samuli Lehtinen. Ravilinnan nurmelle oli saapunut jälleen yli satapäinen yleisö seuraamaan peliä. Iitin Pallo kiittää.
Iitin Pallo pelaa seuraavan kerran sarjaotteluiden merkeissä vasta elokuussa. Tuolloin joukkue matkaa Jaalaan Javon vieraaksi 5.8. 

 

📸Petri Laitakari @laitapetri


#iitinpallo #jalkapallo #iitti #kyljykset

Iitin Pallolle harmittava tasapeli kotinurmella

Iitin Pallo lähti kauden seitsemänteen jalkapallon 6. divisioonan otteluun neljän pelin voittoputkessa. Vastustajaksi Ravilinnaan oli saapunut kotkalainen FC Etapo. Kotijoukkue oli saanut jalkeille hyvän rosterin, joten odotukset olivat korkealla. Alkuminuuteista lähtien paahtava keli verotti pelaajia, ja Palloliiton ohjeistuksen mukaan puolessa välissä kumpaakin puoliaikaa oli pidettävä juomatauko. Kotijoukkue aloitti pelin hyvin, mutta kunnon paikoille se ei päässyt. Ensimmäinen puoliaika menikin Iitin Pallon painostaessa vieraiden vain roiskiessa palloa kotijoukkueen päätyyn. Ensimmäisen puoliajan paras paikka nähtiin, kun Eero Heino vapautti Teemu Pienmunteen laidalta, mutta vieraiden puolustus ehti juuri ajoissa väliin. Tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle tuli aggressiivisempi kotijoukkue. Eikä aikaakaan, kun hyvä painostus tuotti tuloksen vaparin muodossa. Pallon taakse asteli kapteeni Matias Palm, ja hänen upea laukaus painui tolpan kautta sisään 40. peliminuutilla. Muutaman minuutin kuluttua kotijoukkue sai uuden paikan, kun Tuomas Makkonen kaadettiin kuudentoista rajan sisällä. Pallo vietiin 11 metriin, ja pallon taakse asettui viime pelissä rangaistuspotkusta maalin tehnyt Jesse Koskinen. Tällä kertaa mies ampui pallon maalin yli, joten tilanne oli edelleen 1-0. Seuraava hyvä paikka siunaantui 48. minuutin kohdalla, kun Teemu Pienmunne kiersi vastustajan puolustuksen ja maalivahdin. Tämän jälkeen hän tiputti hienosti Severi Porevedelle, mutta tämän laukaus painui tyhjillään ammottavan maalin yli. Kotijoukkue pääsi hetki tämän jälkeen yrittämään maalia jälleen, mutta Konsta Heikkilän laukaus osui tolppaan. 56. minuutilla saivat vieraat ensimmäisen kunnollisen paikkansa vaparin muodossa. Eemeli Lehtinen torjui ensimmäisen laukauksen, mutta vierasjoukkue oli ahnaasti riparilla, josta Etapo tasoitti pelin kotijoukkueen kannalta murheellisesti. Iitin Pallo painosti loppua kohden, mutta ei päässyt kuitenkaan laatupaikoille asti. Näin peli päättyi 1-1 FC Etapon hienon puolustustaistelun jälkeen. Kotijoukkueen parhaana palkittiin keskikentän dynamo ja kapteeni Matias Palm. Palkitsijana otteluisäntä Kouvolan Pyöräpaja!

Ottelua oli tullut seuraamaan reilu satapäinen yleisö. Kotijoukkue toivoo samanlaista yleisöryntäystä ensi maanantaina 4.heinäkuuta kello 18.30, kun Iitin Pallo kohtaa kotinurmellaan paikallisderby tunnelmissa FC Villisiat Elimäeltä.

Iitin Pallolle täydet kolme pistettä Haminasta


Iitin pallo matkasi kauden kuudenteen jalkapallon 6-divisioonan peliinsä Haminaan HapK/2 vieraaksi. Jalkeille oltiin saatu iskukykyinen ryhmä parista viime hetken poisjäännistä huolimatta.


Ottelu alkoi vieraiden maalatessa ensimmäisenä. Vain kaksi minuuttia oli pelattu, kun Tuomas Makkonen sai pelattua kulman jälkitilanteesta pallon debytantti Konsta Heikkilälle, ja tämän tarkka sijoitus löysi tien maalin oikeaan kulmaan. Kotijoukkue ei tästä lannistunut, vaan 12 minuuttia edellisestä peli oli 1-1 Iitin Pallon puolustuksen haparoidessa. Vieraat pääsivät kuitenkin nopeasti takaisin johtoon. Lauri Kokko karkasi laidalta, ja hänen tarkka keskityksensä löysi maalille nousseen Elmo Lavosen pään. 33. minuutilla Iitin Pallo siirtyi jo 1-3 johtoon, kun Eemeli Talja voitti puolustajansa ja sijoitti pallon tarkasti maaliin. Kotitijoukkue kavensi kyseenalaisesti Iitin Pallon uskoessa tilanteen olleen paitsio. Tauolle mentiin tässä tilanteessa 2-3.


Toiselle puoliajalla Iitin Pallo oli päättänyt tukkia puolustuksen ja säilyttää johtonsa. Tätä suunnitelmaa vieraat alkoivat toteuttaa heti alusta alkaen. Upea joukkuepuolustus toimi, ja kotijoukkueen tilanteen loistivat poissaolollaan. HapK/2 pelaajat turhautuivat Iitin Pallon kurinalaisuuteen ja sortuivat roiskimaan palloa. 65. minuutilla Konsta Heikkilä pääsi läpiajoon kotijoukkueen jahdatessa tasoitusta. Hänet kuitenkin kaadettiin boxin sisällä, ja pallo vietiin 11 metriin. Pallon taakse asettui Jesse Koskinen. Tämä rautahermo ei erehtynyt, vaan siirsi vieraat 2-4 johtoon. Enempää maaleja ei pelissä nähty, joten vieraat ottivat kauden neljännen voittonsa nousten sarjataulukossa jo kolmanneksi. Vierasjoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti Konsta Heikkilä.


Seuraavat pelit pelataan perjantaina 1. ja maanantaina 4. heinäkuuta kotikentällä Ravilinnassa kello 18.30. Iitin Pallo toivottaa kaikki tervetulleeksi.


Iitin Pallo jatkaa voittojen tiellä!


Iitin Pallon kauden viides jalkapallon 6-divisioonan ottelu pelattiin 10.6 kello 18.30 Ravilinnan nurmella, kun Iitin Pallo vieraaksi saapui HP-47 Heinolasta. Kotijoukkue sai jalkeille hyvän kokoisen rosterin, ja tällä kertaa ei uusia kasvoja kokoonpanossa nähty.


Ottelu alkoi Iitin Pallon hallitessa pelitapahtumia. Vain neljä minuuttia oli kulunut, kun Juuso Suotulan keskitys päätyi hieman onnekkaasti maalin takakulmaan vierasjoukkueen maalivahdin seikkailessa maaliltaan. Tästä vain hetki, kun kotijoukkue vyörytti jälleen. Hyvän hyökkäyksen jälkeen kulmapotku, josta Harri Kauppinen pääsi puskemaan, mutta pallo päätyi kotijoukkueen harmiksi ainoastaan ylärimaan. Ensimmäinen puoliaika jatkui kotijoukkueen täydessä hallinnassa, eikä vierasjoukkue HP-47 löytänyt keinoja Iitin Pallon jatkuvien hyökkäyksien puolustamiseen. 24 peliminuutin kohdalla kotijoukkue pääsi iskemään illan toisen osuman. Tuomas Makkosen loistava syöttö löysi boxin rajalla odottaneen Harri Kauppisen, ja tämä laukoi pallon varmasti takakulmaan. Ensimmäisellä puoliskolla ei enempää tilanteita nähty. Tauolle mentiin Iitin Pallon vakuuttavassa 2-0 johdossa.


Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen puoliaika jäi, HP-47 oli täysin aseeton kotijoukkueen pyörityksen keskellä. Noin 10 minuuttia oli ehditty pelata, kun kotijoukkue pääsi yrittämään maalia vaarallisesti. Severi Porevesi vapautettiin tikkaamaan oikealta laidalta, ja hänen loistava keskityksensä löysi maalilta nälkäisen Harri Kauppisen, mutta tämän pusku meni vain vähän ohi maalista. Pari minuuttia tästä ja taas tuli kotijoukkue, Teemu Pienmunteen hassutteli ohi vierasjoukkueen puolustuksen, mutta vieraiden maalivahdin upea torjunta esti Iitin Pallon siirtymästä 3-0 johtoon ottelussa. Kotijoukkue painosti hienosti loppuun asti, mutta enempää maaleja ei ottelussa nähty vierasjoukkueen maalivahdin hienojen torjuntojen ansiosta.


Iitin Pallolle ottelusta voitto, ja näin se jatkaa kolmen ottelun voittoputkessa. Kotijoukkueen parhaana palkittiin upeasti laitapakkina pelannut Juuso Suotula. Vastustajalta erityismaininna saa 73-vuotias Heikki Räisänen. Iitin Pallon seuraava peli pelataan 22.6 Haminassa, kun vastaan asettuu HaPK edustus/2. Kotijoukkue kiittää paikalle saapunutta yleisöä.

Iitin Pallo voittoputkessa!

Maanantaina 30.5 Iitin Pallo matkasi kauden neljännessä jalkapallon 6-divisioonan pelissään Nastolaan Nasevan vieraaksi. Matkaan saatiin reilun kokoinen rosteri, joka oli tärkeää vastustajan ollessa sarjan kärkipaikalla. Asetelma peliin oli siis selvä, vierasjoukkue lähti otteluun selvästi haastajan roolissa.

Alkuminuuteista lähtien peli oli hyvin tarkkaa, ja ottelutapahtumat pysyivät tasaisina. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta maaleja ei nähty. Noin 10 minuutin kohdalla pääsi vastustaja murtautumaan vieraiden puolustuksen läpi, mutta maalivahti Eemeli Lehtisen upea tuplatorjunta piti pelin 0-0 tilanteessa. Ensimmäisen puoliskon loppupuolella nähtiin Iitin Pallon paras maalintekopaikka. Matias Palmin kulmapotku löysi etutolpalle nousseen Elmo Lavosen, mutta tämän laukauksen onnistui kotijoukkueen maalivahti torjumaan. Enempää tilanteita ei nähty ja puoliajalle mentiin tiukassa 0-0 tilanteessa.


Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi; erittäin tiukkaa puolustamista molemmilta joukkueilta. Toisen puoliajan paras paikka siunaantui kuitenkin kotijoukkue Nasevalle. Hienosti rakennettu tilanne oikealta laidalta, ja hyvä keskitys löysi takatolpalta aivan yksin odottaneen kotijoukkueen pelaajan. Eemeli Lehtisen upea torjunta piti kuitenkin tilanteen tasoissa jälleen. 61 minuutilla nähtiin ottelun avausmaali. Elmo Lavonen voitti laidalla kaksinkamppailun, ja pääsi syöttämään keskelle debytantti Harri Kauppiselle. Tästä ei Harri erehtynyt, vaan upea sijoitus maalin vasempaan kulmaan vei vieraat johtoon.


Ottelun loppuhetkillä kotijoukkue haki vimmatusti tasoitusta Iitin Pallon puolustuksen taistellessa hienosti. Nasevan turhautuminen oli nähtävissä katsomoon asti, ja aivan ottelun lopussa nähtiin punainen kortti. Kotijoukkueen Jesse Simpanen ajoi tilanteen jälkeen typerästi vieraiden maalivahti Eemeli Lehtistä. Tästä Jesselle ottelun toinen keltainen; mies lähti aikaiseen suihkuun. Hetkeä aiemmin oli nähty myös Iitin Pallon kauden ensimmäinen keltainen kortti Eemeli Lehtisen pelatessa aikaa maalipotkussa. Näiden tapahtumien jälkeen tuomari vihelsi pelin poikki, joten vieraat ottivat toisen voittonsa putkeen.


Pelaajavalmentaja Eemeli Lehtisen kommentit ottelusta olivat: "Mahtava taisteluvoitto, pelitapa alkaa kirkastua ja puolustuspeli tiivistyy peli peliltä."

Parhaana palkittiin vierailta Eemeli Lehtinen. Maininta myös kapteeni Matias Palmille upeasta taistelusta keskikentän pohjalla. Iitin Pallon seuraava ottelu pelataan 10.6 kello 18.30 Ravilinnan nurmella, kun Heinolan Palloilijat-47 saapuu kotijoukkueen vieraaksi.KOKEMUS OLI VALTTIA KOTKASSA

Iitin pallo kohtasi tiistai iltana Jäntevä/Ukot (Kotka) Ruonalan tekonurmella. Vierasjoukkue Iitin Pallo lähti reissuun 13 pelaajan voimin. Kokoonpanoa oli verottanut loukkaantumiset sekä korona. Kotijoukkue pääsi otteluun täydellä kokoonpanolla. Jäntevän riveistä löytyi rutkasti entisiä Veikkausliiga pelaajia. 


Jäntevä aloitti vyörytyksen heti ensimmäisiltä minuuteilta lähtien kohti Iitin Pallon maalia. Eemeli Lehtisen loistavat otteet kuitenkin pitivät kotijoukkueen maaleitta. 16. minuutin kohdalla Jäntevä pääsi iskemään illan ensimmäisen maalin hienon kulmapotkun jälkeen. Kaksi minuuttia edellisestä ja taas iski kotijoukkue. Hieno nousu laidasta ja lukemat 2-0. Ensimmäisen puoliajan loppuun kotijoukkue tekee jälleen. Huolimatonta pelaamista alakerrassa ja vastustaja kuittaa. Puoliajalle kotijoukkueen vankassa 3-0 johdossa.


Toiselle puoliajalle tuli jälleen taisteleva Iitin Pallo. Ensimmäisen puoliajan tilanteet oli unohdettu ja vierasjoukkue lähti pelaamaan hyvää toista puoliskoa. Tätä onnistuttiin toteuttamaan ja pelitilanteet tasoittuivat selkeästi. Kotijoukkue Jäntevä onnistui kuitenkin tekemään ensimmäisen maalin 46. minuutilla. Iitin Pallon riveissä debytoinut Juuso Suotula kopautti vastustajan pelaajaa kuudentoista metrin sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Tästä ei kaveri epäonnistunut vaan iski pallon tylysti ohi hienoa peliä pelanneen Eemeli Lehtisen. Iitin Pallon päästessä paremmin ja paremmin peliin mukaan oli vierasjoukkueen maali enää ajan kysymys. 52. minuutin kohdalla vieraiden Teemu Pienmunne nousi upeasti ohi Jäntevän puolustuksen ja löysi takatolpalta täysin yksin odottaneen Heikki Laihon. Tästä ei päivän toinen debytantti erehtynyt vaan siirsi tilanteeksi 4-1, ohi viimekaudella 2 divisioonassa torjuneen Ville Särkän. Seuraava ajanjakso pelissä mentiin tasaisissa merkeissä, kunnes 63. minuutilla tuomittiin kotijoukkueelle illan toinen rangaistuspotku. Iitin Pallon löysä pelaaminen laidalla kostautui ja Lauri Turunen oli pakotettu rikkomaan. Pallo vietiin jälleen 11 metriin. Kotijoukkue iski pallon varmasti maaliin ja tilanteeksi 5-1. Nämä olivat lopulta myös loppulukemat, vaikka vieraat pääsivät lopussa yrittämään maalia Matias Palmin hienon riisto pelaamisen jälkeen, Teemu Pienmunteen viimeinen syöttö maalin edessä kuivu kasaan, eikä Jesse Koskinen päässyt iskemään palloa tyhjään maaliin. Voitto oikeutetusti kokeneelle Jäntevälle. Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin maalivahti Eemeli Lehtinen.


Iitin Pallon avausvoiton metsästys jatkuu helatorstaina 26.5 Ravilinnan nurmikentällä. Tällöin Ravilinnan nurmikentälle astelee vieraaksi FC Loviisa/2 Ottelu alkaa kello 18.30.

 

Vierasjoukkueen parhaana palkittiin maalivahti Eemeli Lehtinen
Vierasjoukkueen parhaana palkittiin maalivahti Eemeli Lehtinen

Pistetili auki sarja-avauksessa!

Iitin Pallo-68 avasi jalkapallo kautensa perjantaina 13.5 Kaakkois-Suomen 6. divisioonan ottelulla Hirvelän Hirviä vastaan. Ravilinnan nurmikentällä pelattavaa kamppailua oli tullut seuraamaan runsas satapäinen yleisö. Katsomosta täytyy nostaa erityismainintana nuori fanijoukko, joka jaksoi pitää hienosti ääntä ja kannustaa Iitin Palloa koko ottelun ajan.


Itse ottelu alkoi Iitin Pallon osalta varovaisesti ja Hirvelän Hirvet hallitsi alun tapahtumia. Ensimmäinen maali näki päivänvalonsa vieraiden toimesta 14. peliminuutin kohdalla Tomi Räikkösen toimesta. Hirvien kärkipelaajana esiintynyt Räikkönen onkin ehdottomasti Kaakkois-Suomen 6. divisioonan tähtipelaajia, sillä mies on esiintynyt pitkään MyPassa, pelaten 1. ja 2. divisioonaa. Maalin jälkeen ottelu jatkui Hirvien hallinnassa 23 minuutille astin, kunnes vierasjoukkueen pelaajalla kiehahti. Hirvien pelaajalle tuomittiin punainen kortti, tämän huitaistessaan typerästi kotijoukkueen Severi Porevettä kasvoihin. Punakortin jälkeen kotijoukkue alkoi pääsemään paremmin peliin mukaan, mutta lisämaaleja ei nähty. Avausjaksolla lähimpänä maalintekoa oli Iitin Pallon Teemu Pienmunne tolppalaukauksella, mutta kauden avausosuma jäi vielä odottamaan itseään.


Toiselle puoliajalle Iitin Pallo vaihtoi taktiikkaa pelaajavalmentaja Eemeli Lehtisen johdolla. Tämä alkoi tuottamaan tulosta ja kotijoukkue sai ottelusta otetta. Paine alkoi kasvamaan vajaamiehisen vierasjoukkueen päädyssä ja lopulta Iitin Pallo sekä yleisö saivat odotetun avausmaalin 66. peliminuutilla. Teemu Pienmunne nousi hienosti laidasta ja pääsi keskittämään, tämä pallo löysi maalin edessä aivan yksin odottaneen Henri Haapaniemen, joka puski voimalla kotijoukkueen tasoihin. Viimeiset minuutit mentiinkin täysin kotijoukkueen hallinnassa, mutta voittomaalia ei hyvistä yrityksistä huolimatta saatu aikaan. Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti Henri Haapaniemi.


Seuraava kotiottelu pelataan torstaina 26.5. Tällöin vastustajaksi saapuu FC Loviisa 2. Sarja jatkuu kuitenkin tätä ennen vierasottelulla ensi tiistaina 17.5. Iitin Pallo matkaa Kotkaan, missä vastustajaksi asettuu Jäntevä. Iitin Pallo kiittää vielä kaikkia, jotka pääsivät katsomaan hienoa sarja-avausta. 

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Henri Haapaniemi
Kotijoukkueen parhaana palkittiin Henri Haapaniemi

Iitin Pallo-68 käynnistää jalkapallotoiminnan Iitissä

Tulevana kesänä Ravilinnassa pelataan Palloliiton miesten 6. divisioonaa, kun iittiläisen urheilun yleisseura Iitin Pallo-68 tekee paluun jalkapalloviheriöille. Viimeksi Iitissä on jalkapalloa pelattu 2010-luvun alkupuolella FC Kausalan nimellä.
Jalkapallon erikoisseuraksi vuonna 1968 perustettu Iitin Pallo tunnetaan nykyisin yleisseurana, jonka toiminta-alueena on muun muassa aikuisten salibandy ja mailapelit tennis, padel sekä sulkapallo. Iitin Pallo-68 seuran hallitus haluaa kunnioittaa vanhoja iittiläisiä perinteitä ja pitää jalkapallossa seuran alkuperäisen nimen. Joukkueen peliasuissa ja logossa käytetään kuitenkin salibandyjoukkue Kyljysten logoa.

"Salibandyssa Kyljyksillä on ollut mainio meno niin katsomossa kuin kentällä. Nyt on mukava päästä pelaamaan futista yhdessä", toteaa joukkueenjohtaja Elmo Lavonen.

Iitin Pallo-68 aloittaa jalkapallossa toiminnan ensi kesänä miesten joukkueen osalta. Joukkue on ilmoittautunut Suomen Palloliiton miesten 6. divisioonaan. Tulevalla kaudella Iitin Pallon kanssa samassa lohkossa on 15 joukkuetta. Joukkueet tulevat pääosin Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueelta. Kauden aikana sarjapelejä joukkueelle kertyy 15, joista Ravilinnassa pelataan 8 ottelua. Kausi alkaa toukokuun 13. päivä kotiottelulla. Sarjakausi lyödään pakettiin syyskuussa.

"Toivottavasti peli kehittyy nousujohteisesti läpi kauden ja yleisö löytää paikalle kotipeleihin sankoin joukoin. Viihdettä on luvassa", puuhamies Eemeli Lehtinen lupaa.

Iitin Pallo-68 ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantai 13.5. Ravilinnassa. Vastustajaksi ensimmäisessä ottelussa asettuu Hirvelän Hirvet. Ottelu pelataan Ravilinnan nurmikentällä, jos kenttä saadaan pelikuntoon. Muutoin peli pelataan Ravilinnan hiekkakentällä.